VoorjaarsvakantieTips in de regio Alkmaar

Bijna Voorjaarsvakantie, weer lekker een weekje vrij voor de kids! Je wilt vást leuke dingen gaan doen met ze. Go-Kids heeft natuurlijk heerlijke UitTips voor je: hieronder, in de agenda en op de rest van onze website!

Geniet van de Voorjaarsvakantie samen!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
In Huis van Hilde hebben ze een fijn programma rondom de Beemster molens. Met kindertheater en verhalenverteller Bastiaan!
Museum Kranenburgh in Bergen heeft zoals altijd fijne workshops voor kids in Studio C: Mix & Match en twee keer Maskers maken. 
Bij Monkey Town Uitgeest kunnen de kids heerlijk hun energie kwijt  met klimmen, klauteren, rennen en springen. En spelen met Superlego.
De Hoornse Vaart in Alkmaar: daar is allerlei extra's te doen in de vakantie: stormbaan, Experience Center en gratis animatie. Lekker zwemmen!
Telekids-expo in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn al gezien? Zondag komt Irene Moors persoonlijk vragen beantwoorden!
Samen skieën/snowboarden in échte sneeuw bij SnowWorld Amsterdam, OF boek daar zo'n toffe Kidsdag, een hele dag sneeuw en fun!
Ook in deze vakantie is er 's ochtends Early Bird jumpen bij JumpSkillz Alkmaar: 2 uur trampoline springen voor maar € 10,=!
Lekker schaatsen met de kids op De Meent Bauerfeind. Extra leuk met de ICE games en (Carnavals)disco's. 50% korting op je tweede kaartje!
Leuk voor de laatste vakantie-zondag: Kids Heroes in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.
Op de zondagen zijn er natuurlijk jeugdfilms in Filmhuis Alkmaar: Jacob, Mimmi en de pratende honden én Miniscule 2.
In het eerste weekend van de vakantie kunnen jullie genieten van de magische theaterwandeling Wonderlicht in Alkmaar!
Alkmaar Sport heeft weer mooie evenementen: Sportspektakel in Sportcomplex Oosterhout en Dreumesochtend in De Meent.
Het Stedelijk Museum Alkmaar heeft speciale kids activiteiten: Gallery talk kids (10+) en de Restauratie workshops voor gezinnen.
Bij de bibliotheken in Alkmaar en Heerhugowaard kun je een kijkje nemen in de bijzondere trailer van Verzetsmuseum Junior. Reserveren!
Check ook de agenda's van:
Op 15 en 16 februari is het Middeleeuws Weekend op Kasteel Radboud in Medemblik. Prachtig voor de kinderen toch?
 
 
Alle uitjes in de regio Alkmaar! ►