Voorjaarsvakantie op ijsbaan De Meent Bauerfeind Alkmaar

Lekker schaatsen met de kinderen op IJsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar - dat is een superleuk uitje met je gezin in de Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie programma op De Meent

Van 15 tot 23 februari is er een speciaal voorjaarsvakantieprogramma in De Meent Bauerfeind. Er staan diverse leuke activiteiten op het programma.

  • Zondagmiddag 16 februari draait DJ Barrie muziek in de ijshal.
  • Op maandag, woensdag en vrijdag staan er van 13.00 tot 16.00 uur gezellige ICE Games op het programma. Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs kunnen kinderen zich vermaken met curling, ICE bikes, ijshockey en sjoel de puck.
  • Op zondag 23 februari zijn tussen 13.00 en 17.00 uur ICE Games in de ijshal, begeleid door een gezellige carnavals disco. Kom verkleed, trek je onesie aan en kom lekker swingen op de coolste beats van de live DJ.

Voor zowel het discoschaatsen als voor de ICE Games betaal je geen extra kosten, een regulier toegangskaartje voor De Meent Bauerfeind is voldoende. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn de dagkaarten extra voordelig.

Bring a Friend: 50% korting op het 2e kaartje

Neem tijdens de voorjaarsvakantie je vriendje of vriendinnetje mee naar de ijsbaan en ontvang 50% korting op de tweede dagkaart. Natuurlijk geldt deze actie ook voor broers & zussen en (groot)ouders.Openingstijden in de Krokusvakantie

De exacte openingstijden en de precieze planning van de speciale activiteiten vind je op de website van de ijsbaan.

Foto: aangeleverd door Alkmaar Sport

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!