Zus en Suus, feestelijk creatief! is een jonge organisatie met liefde voor creativiteit. En deze creativiteit willen wij graag delen op onze leuke locatie in Kampen met enthousiaste kinderen en volwassenen. Wij richten ons vooral op unieke kinderfeestjes en creatieve workshops voor kinderen en volwassenen. Verder staat ook het Peuteratelier op onze agenda.

Feestjes en workshops

Wij bieden een gezellig en ontspannen sfeer, maar vooral gevarieerde kinderfeestjes en workshops voor groot en klein. De programma's bieden namelijk voldoende mogelijkheden om binnen een thema te variëren. Zo maakt iedereen zijn of haar eigen unieke creatie. De kinderfeestjes zijn zeer compleet en kunnen bij ons in het atelier gehouden worden. Ook kunnen wij kinderfeestjes en workshops op locatie geven.

Onze locatie

Ons atelier zit in het pand van Smallsteps Kinderopvang in Kampen. We hebben onze eigen ingang. Deze zit aan de achterkant van het pand. We hebben naast een hele grote knutseltafel ook een ruime speelhoek, een koffiehoek en een verschoningsruimte. Even voetballen of een frisse neus halen kan in onze grote buitenruimte met zandbak. En wil je even fietsen of steppen, ook dat kan!

Knutselkids

Regelmatig organiseren wij ook de KNUTSELKIDS. Op 3 vrijdagmiddagen achter elkaar komen meisjes én jongens uit groep 1-4 en 5-8 samen, in ons atelier, om lekker te knutselen. Elke middag leren de kinderen een andere techniek en gaan ze naar huis met hun eigen creatie.

Atelier Zus en Suus, feestelijk creatief!

Op onze website en Facebookpagina kun je al onze activiteiten vinden en volgen.