Mens & Kinders is dé kindvriendelijke plek  in de wijk Assendorp in Zwolle waar je samen met je kind van alles kan doen: sporten en bewegen, winkelen, koffiedrinken, workshops volgen en meer.
Een plek waar je advies kunt inwinnen over zwangerschap, borstvoeding, draagdoeken en ouderschap.
Maar ook een plek waar je als ouders even lekker kan neerploffen en kinderen kind kunnen zijn.

Winkel

In de winkel van Mens & Kinders vind je kleding voor stoere kids t/m maat 140. Merken die in de winkel hangen: Tumble 'n Dry, 4FunkyFlavours, Little Indians, Fresk, Noppies en Maatje Prematuur (al verkrijgbaar vanaf maat 30).

Accessoires voor kids

Je kunt er ook terecht voor Druppies laarzen (alle varianten en verschillende maten op voorraad) en slofjes van Stapperdestap. Deze slofjes worden volledig op maat gemaakt in de kleur die je zelf uitzoekt in de winkel. Haarbandjes, mutsjes, sokken en maillots zijn inmiddels ook niet meer weg te denken en hebben ze in kleuren die matchen bij de kleding. 

Daarnaast zijn er spenen van Bibs en speenkoorden in bijpassende kleurtjes. Ook maken ze speenkoorden en bijtringen op maat met siliconen bijtkralen.

Cadeaus en boeken

Het aanbod aan cadeaus en boeken wordt maandelijks aangevuld en uitgebreid. Ze selecteren de mooiste prentenboeken, atlassen, bekende titels en unieke exemplaren.

Voor leuke en originele kraamcadeautjes moet je naar de leuke speelgoedhoek. Invulboeken over de zwangerschap, kraamtijd of het eerste jaar zijn er te vinden, maar ook mooie knuffels, Art Cards, boekjes, dekentjes en posters voor de kinderkamer.


Enkele speelgoedmerken die in de winkel te vinden zijn: Janod, Joueco, Jellycat, Plantoys, Wobbel, Way2Play, Wee Gallery, Cubey, Quut en Jabadabadoo.

Draagdoeken, draagzakken en andere systemen

Mooie kleuren, fijne stoffen en het belangrijkste van allemaal: alle dragers in de winkel zijn ergonomisch verantwoord! Wel zo fijn voor je kindje en jezelf.
Mens & Kinders heeft een zeer uitgebreid assortiment van Tula, Ergobaby, Hoppediz, VipCarrier en Pure Baby Love.

 
Je kunt vrijblijvend komen passen en een van de medewerkers voor advies inschakelen. Toch een specifieke vraag? Elke maandagochtend en donderdag is draagconsulente Roelie aanwezig.