Een muurschildering maakt de kinderkamer helemaal af!

Op zoek naar een originele en betaalbare manier om de slaapkamer van je kind helemaal af te maken? Graffiti is dan een superleuk idee! Is je kind helemaal weg van voetbal? Maak dan een mooie voetbalmuur!  Elk ontwerp wordt op maat gemaakt en wordt helemaal afgestemd op de persoonlijke wensen van je kind. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Elke graffiti slaapkamer is uniek. Daarom wordt er voor elke kamer van te voren een ontwerp op maat gemaakt.  in het formulier geef je aan wat je op de kamer zou willen, welke kleur en of er een cartoon, illustratie of logo bij moet komen. Probeer je wens zo goed mogelijk te omschrijven. Wanneer het kostenplaatje goedgekeurd is, gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp. Zodra het ontwerp is goedgekeurd,  prikken we een datum om de graffiti aan te brengen, dit kan meestal al wel binnen twee weken. 

Welke prijzen moet je aan denken:

 • Kleine graffiti = € 175,00
  (los logo, kleine illustratie) 
 • Graffiti slaapkamer = € 200,00
  (naam of tekst) 
 • Graffiti slaapkamer Plus = € 225,00 – € 275,00
  (Naam of tekst + cartoon, logo of illustratie) 
 • Graffiti slaapkamer Custom = Vanaf € 275,00
  (Naam, tekst, een volledige muur of uitgebreide illustratie) 
 • Graffiti project = prijs is per m2 (a € 35,00 )
  (Grote muren of objecten) 

De kosten zijn incl. materiaal, afplakken + afplak materiaal en alle andere benodigdheden. Excl. reiskosten, binnen zwolle worden dezen niet berekend.

Wil je samen met je broer of je zus een toffe graffiti voor 2 slapkamers?  Geef dan aan dat je gebruik wilt maken van de korting! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, neem contact met ons op.