Burgemeester van Engelenweg 70A, 8271 AT IJsselmuiden

Organiseer een babyshower workshop!

Ben je in verwachting van je (eerste) kindje en vind je het leuk om een babyshower te houden? Dan kun je je creatieve talenten inzetten bij ConfettiCo! Of willen jullie de aanstaande moeder verrassen? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Babyshowers duren ongeveer 2 tot 2,5 uur. Alle babyshowers zijn inclusief drinken en een etagère met lekkernijen. 

Babyshowers worden gehouden in ons atelier in IJsselmuiden of bij je thuis of een andere door jou gekozen locatie.

Rompertjes versieren

De maanden na de geboorte van het kindje zullen er heel wat rompertjes versleten worden. Tijdens deze babyshower zorgen we ervoor dat er verschillende maten rompertjes klaarliggen voor de komst van de baby. We gaan aan de slag met textielverf, strijkapplicaties, sjablonen, lint en borduurgaren. Er zijn heel veel sjablonen met tekst en figuurtjes aanwezig maar je kunt ook zelf tekst schrijven of afbeelding schilderen. De aanstaande moeder maakt tijdens de babyshower het kleinste rompertje, zodat het kindje deze straks als eerste aankan.
 

Kraambord maken

Tijdens deze workshop maken jullie samen een kraambord. Allemaal maken jullie een eigen plankje/pijl. De plankjes worden bevestigd aan een stam, zodat je de wegwijzer in de grond kunt steken zodra de baby is geboren. Wil je hem liever laten hangen, dan bevestigen we de planken aan een mooi touw.
 

Kraamservies maken

Tijdens deze workshop maken jullie samen het kraamservies. Allemaal maken jullie een eigen bordje of beschuitbord of theeservies. Een blijvende herinnering voor de aanstaande ouders. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het servies worden uitgebreid. Denk hierbij aan gebaksbordjes, beschuitbord, theekoppen, theepot enz.
babyshower kampen zwolle dronten kraamservies maken
 
 

Mijlpaalkaarten maken en een alfabetboek

Dat het cliché klopt dat het groeien van jouw kindje ongelooflijk hard gaat hoeven we niet te vertellen. Daarom is het zo leuk om al die eerste momenten vast te leggen via mijlpaalkaarten. Deze mijlpaalkaarten kun je bij je kindje leggen of laten laten vasthouden. Om vervolgens een foto te maken. Tijdens de babyshower maken we deze mijlpaalkaarten. Daarnaast gaan we een leuk alfabetboek maken. Erg leuk voor de moeder om straks samen met haar kindje door te bladeren. Voor haar een leuke herinnering en voor het kindje leuk om in te wijzen en te kijken.
 

Vilten mobile maken

Tijdens deze babyshower maken we een leuke mobiel voor boven het bedje of een mobiel om aan de muur te hangen. Dit doen we natuurlijk in stijl en naar voorkeur van de moeder. De baby mobiel wordt een blijvende herinnering aan deze leuke babyshower. Wanneer er meer dan 8 personen deelnemen zullen we de mobiel uitbreiden met andere vilten/stoffen accessoires die matchen bij de mobiel.
babyshower kampen zwolle ijsselmuiden ConfettiCo workshop mobile maken hightea
 

Kraammand maken

Tijdens deze babyshower workshop maken jullie samen het kraammand. We gaan aan de slag  om allemaal verschillende cadeaus te maken. Samen wordt dit verpakt in een mooie mand. Aan het einde van de babyshower gaat de moeder naar huis met een divers pakket aan persoonlijke geschenken. Denk hierbij aan rompertjes, hydrofiel doeken, slabbetjes, speenkoord, beschuitbord en mijlpaalkaarten. Afhankelijk van het aantal deelnemers passen we de soorten cadeaus aan, zodat het samen een mooi pakket wordt. Het voordeel van deze babyshower is dat er bezigheid ook voor ieder wat wils bij zit.
 

Extra opties bij de babyshower
Lunch of High Tea 

Voor meer informatie neem gerust contact op! 

  • Indoor