Welkom bij Akwaak zwemschool Zwolle!

Akwaak zwemschool Zwolle verzorgt o.a zwemlessen voor kinderen voor het A-diploma, B-diploma en C-diploma. De lessen worden gegeven conform ons eigen zwemlesplan, wat samen met de brancheorganisatie NPZ|NRZ is opgesteld. Daarnaast is er een speciaal lesprogramma voor kinderen met een (lichte) verstandelijke beperking.

De zwemlessen voor het A, B en C-diploma worden gegeven op twee locaties, namelijk op alle dagen van de week in het zwembad BubbelsBewegen (Stadshagen) en op de zaterdagmiddag van 13.15 uur tot 17.00 uur in het zwembad de Vogellanden (Zwolle-Zuid).

Ook verzorgen wij zwemlessen voor peuters en kleuters, het baby/peutersurvival. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor snorkellessen, zwemvaardigheidslessen, en voor privélessen, zwemlessen in combinatie met kinderopvang. Meer informatie hierover vindt u op onze site.

Wij vinden het belangrijk dat zowel kinderen als ouders met plezier naar zwemles gaan. Om dit te realiseren geven wij lessen in kleinschalig groepsverband waarbij voor ieder kind veel individuele aandacht is.


Wij hebben als motto: zwemles is leuk! Bij alle zwemscholen van Akwaak zult u dat ervaren.