Kinderfeestjes op Indoor strand Happy Fun Beach

Elfde Wijk 42, 7797HH Rheezerveen

Kinderfeestje bij indoor strand Happy Fun Beach

Met een kinderfeestje naar het strand is dichterbij dan je denk want op Happy Fun Beach kun je techt voor een heus indoor strandfeestje! . Er is keuze uit verschillende thema's waardoor de jarige zelf kan bepalen wat voor activiteiten op het programma staan. De kinderen zullen dit kinderfeestje niet snel vergeten...want palmboomklimmen in Overijssel, dat maak je niet vaak mee!

Er is keuze uit de volgende kinderfeestjes:

Arrangementen van ca. 3 uur lang: € 12,50 per kind

Arrangement van ca. 4 uur lang: € 15,00 per kind

 

Het arrangement voor een kinderfeestje bestaat uit het volgende:

  • 1 thema arrangement naar keuze (zie thema's hierboven), onbeperkt ranja, wat lekkers, patat met mayonaise en keuze uit een kroket of frikandel, waterijsje, 1x koffie/thee begeleiders, cadeautje voor de jarige.
  • Het wordt een super gave dag met super leuke activiteiten! Gezellig samen met je vriendjes en vriendinnetjes wordt het namelijk een dag om nooit te vergeten!
  • Happy Fun Beach hele jaar geopend voor kinderfeestjes!
  • Een kinderfeestje is bij indoor strand Happy Fun Beach het hele jaar mogelijk (met uitzondering van de zomervakantie, alle regio's)! Dankzij de grote kas zijn alle activiteiten binnen te organiseren. Bovendien ben je dan niet afhankelijk van het weer! Weer of geen weer, een kinderfeestje is dus een groot succes bij Happy Fun Beach!
  • Wilt u meer weten over onze kinderfeestjes? Kijk op www.happyfunbeach.nl

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.