Kinderfeestjes bij 't Binnenhof

Binnenweg 12, 8378 JJ Paasloo

't Binnenhof staat bekend als een groot familierestaurant met veel kindervoorzieningen. Uitgaan met de Kids is nog nooit zo leuk en ontspannen geweest. Natuurlijk kunnen dan de Kinderfeestjes niet achter blijven. Het animatieteam van 't Binnenhof heeft de volgende kinderfeestjes samengesteld:

Berend's Bever bak & smulparty (8+)

Kom samen met Berend cupcakes en gebakjes maken. Je wordt ontvangen door Berend de Bever die je begeleidt naar de versierde tafel/stoel. Hier kun je de cadeautjes uitpakken onder het genot van een glaasje drinken. Daarna komt Berend je helpen met het maken van de lekkernijen. Aansluitend mogen jullie spelen op de speelzolder en Berends clubhuis of een duik nemen in het zwembad. De middag wordt afgesloten met een frietje en snack naar keuze (of kinderpannenkoek) met een glaasje drinken.

 

Berend's Speur- en sporen tocht (6 t/m ca. 9 jaar)

Berend heeft een hele speur- en sporentocht over het park uitgezet. In kleine groepjes gaan jullie op zoek naar de antwoorden (evt begeleiding van ouders). Bij terugkomst even lekker spelen en /of zwemmen. De middag wordt afgesloten met een frietje en snack naar keuze (of kinderpannenkoek) met een glaasje ranja, fristi chocomel.

 

Zwemfestijn

De versierde tafel staat klaar voor een glaasje ranja/fristi of chocomel. Nadat je cadeautjes hebt uitgepakt, mag je lekker gaan zwemmen. De middag wordt afgesloten met een frietje en snack naar keuze (of kinderpannenkoek) met een glaasje ranja, fristi chocomel.

 

Lopen op het water

Na het ontvangst worden de aquabubbels opgeblazen (in de zomer op de waterpartij, in de winter in het zwembad). De kinderen kunnen de eerste stappen op het water zetten. Daarna 1 uurtje zwemmen en wordt het feestje afgesloten met een pannenkoek of frietjes met een snack naar keuze.

Er wordt gespeeld met 2 bubbels, de wachtende kids kunnen zich vermaken in de aquabootjes.

 

Klimplezier(minimaal lengte 1.30 m)

Na het ontvangst wandel je naar het Klimbos, waar je een uur kunt klimmen en je klimdiploma kunt verdienen. Daarna nog even lekker spelen in het speelbos om uiteindelijk weer af te sluiten in 't Binnenhof met een pannenkoek of frietjes met een snack naar keuze.

 

SWAT team feestje (9+)

Je wordt thuis op een bepaald tijdstip opgehaald door de agenten van Prison break Paasloo Jeugddetentie. Je wordt dan naar de gevangenisbus gebracht en Prisonbreak Jeugd detentie begint. Na afloop een kinderpasta, pannenkoek of kinderplate met 1 consumptie naar keuze.


Young ladies party(9+)

Een feestje voor alleen young ladies, waarbij je ontvangen wordt met een mini high tea en aansluitend kunt gaan zwemmen.


Kevertje Kees feestje (3 t/m 6 jaar)

Na ontvangst met onbeperkt ranja, fristi en chocomel en een lekkernij, gaan jullie op expeditie door het Paasloërbos samen met Kevertje Kees. Deze kever heeft een leuke expeditie speurtocht door het bos uitgezet, waarbij je leuke opdrachten mag uitvoeren. Bij terugkomst kun je lekker spelen op de speelzolder of in de speeltuin en smullen van je pannenkoek of kinderplate.

 

Prisonbreak Jeugddetentie

Na ontvangst met ranja, fristi, chocomel en lekkernij, komt een agent jullie ophalen. Je mag in echte gevangeniskleding en ga je naar de gevangenisbus. Daar moeten jullie allemaal opdrachten doen om uit de bus te ontsnappen. Daarna is er een speur-puzzeltocht waar jullie letters verdienen. Wie is er het eerste bij de vlucht TukTuk met het juiste woord? Na die tijd even lekker spelen en/of zwemmen. De middag wordt afgesloten met een frietje en snack (of kinderpannenkoek) en een glaasje drinken.