Binnenweg 12, 8378 JJ Paasloo

't Binnenhof staat bekend als een groot familierestaurant met veel kindervoorzieningen. Uitgaan met de Kids is nog nooit zo leuk en ontspannen geweest. Natuurlijk kunnen dan de Kinderfeestjes niet achter blijven. Het animatieteam van 't Binnenhof heeft de volgende kinderfeestjes samengesteld:

Bak & smulparty (8+)

Het lekkerste kinderfeestje, waarbij je samen met Berend de Bever lekkere boerenbrok gaat maken en een MEGA muffin gaat versieren. Lekker spelen op de speelzolder of een plons in het zwembad om daarna af te sluiten met frietjes, snacks en sauzen op tafel.

huifkartocht Binnenhof

Pimp Your Horse

Een echt festijn voor meisjes die helemaal weg zijn van paarden. Pimp your pony, koetsen bekijken en voel je echt een prinses als je verkleed bent, zoals ze er 100 jaar geleden bij liepen. Sluit af met friet, snacks en/of pannenkoeken.

binnenhof kickbike paasloo

Da’s pas écht kicken! (10 t/m 12 jaar)

Na ontvangst met 3 soorten ranja en een lekkernij, staan de kickbikes voor je klaar en ga je een ronde op de moderne step door de omgeving met een puzzeltocht. Bij terugkomst even bijkomen met ranja en dan lekker zwemmen (overdekt) of spelen. De middag wordt afgesloten met frietjes, snacks en sauzen op tafel en een glaasje ranja.

Berend's Speur- en sporen tocht (6 t/m ca. 9 jaar)

Berend heeft een hele speur- en sporentocht over het park uitgezet. In kleine groepjes gaan jullie op zoek naar de antwoorden (eventuele begeleiding ligt bij ouders). Bij terugkomst even lekker spelen en/of zwemmen (overdekt zwembad). De middag wordt afgesloten met frietjes, snacks, sauzen op tafel en een glaasje ranja.

Robin hood binnenhof paasloo

Robin Hood (10 t/m 14 jaar)

Stap in de wereld van robin hood en ga eerst op voorwerpen en punten schieten. Daarna gaan de maskers op en ga je op elkaar schieten. Je eindigt met een frietje chaos.

Zwemfestijn

De tafel staat klaar voor een glaasje ranja (3 soorten) en lekkernij. Nadat je cadeautjes hebt uitgepakt, mag je lekker gaan zwemmen in het overdekte zwembad. De middag wordt afgesloten met een frietje chaos.

Klimplezier(min. lengte 1.30 m)

Na het ontvangst wandel je naar het Klimbos, waar je een uur kunt klimmen en je klimdiploma kunt verdienen. Daarna nog even lekker spelen in het speelbos om uiteindelijk weer af te sluiten in 't Binnenhof met een pannenkoek of frietjes met een snack naar keuze.

SWAT team feestje (9+)

Durf jij de uitdaging aan? De cipier komt je thuis arresteren en wordt je afgevoerd in de arrestantenbus. Wie ontsnapt het snelst uit de gevangenis bus? Vier daarna je vrijheid in het overdekte zwembad en sluit af met friet, snacks met appelmoes en sauzen.

Miracolous Feestje

Wordt ook superheld net zoals Lady Bug en Cat Noir en neem het tegen elkaar op tijdens een laserbattle, ontspan daarna in het overdekte zwembad en sluit de dag af met frietjes, snacks en/of pannenkoeken.

prison break paasloo

Prisonbreak Jeugddetentie (6 t/m 11 jaar)

Beleef nu het nieuwste kinderfeestje: Prison break Paasloo Jeugddetentie. Na ontvangst met 3 soorten ranja en een lekkernij, komt een agent jullie ophalen. Je mag in echte gevangeniskleding naar de gevangenisbus. Daar moeten jullie allemaal opdrachten doen om uit de bus te ontsnappen. Daarna is er een speur & puzzeltocht waar jullie letters verdienen. Wie is er het eerste bij de vluchtauto met het juiste woord? Na die tijd even lekker spelen en/of zwemmen (overdekt zwembad). De middag wordt afgesloten met een frietjes, snacks, sauzen op tafel en een glaasje ranja..

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor