Mad Monkey Jungle is een overdekt kinder speelparadijs. Kom je ook lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle? Je wordt dan even een echte Mad Monkey! Natuurlijk ben je geen echte gekke aap, maar in de overdekte speelwereld kun je lekker gek doen bij het spelen, klimmen, klauteren en apenkooien. Leef je uit in je eigen jung

Kinderfeestjes arrangementen

Wil jij een te gek kinderfeestje? Kom en neem al jouw vriendjes mee!

Mad Monkey Jungle Feestje à € 8,50 per kind

Met een Mad Monkey Jungle feestje heb je niet alleen 2 uur toegang tot de speelwereld, maar kun je ook heerlijk smullen van patat met mayonaise én een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben ze ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

Toegang tot de speelwereld is in alle gevallen per uur uit te breiden à € 1,50 per kind

Bowlingfeestje à € 9,00 per kind


Wil jij de show stelen? Kom tijdens jouw kinderfeestje bowlen! Bij een bowlingfeestje mag je één uur bowlen en kun je daarna heerlijk smikkelen van patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Incl. ranja.

Midgetgolffeestje à € 9,00 per kind

Werk alle holes af in zo min mogelijk slagen en je bent gegarandeerd de held van het feestje! Kom tijdens jouw kinderfeestje midgetgolfen! Daarna kun je heerlijk smikkelen van patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Incl. ranja.

Zwemfeestje à € 9,00 per kind


Ben jij een echte waterrat? Geef dan bij ons jouw zwemfeestje! Natuurlijk krijg je van zwemmen enorme honger! Dus staat er patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Incl. ranja. (enkel te boeken als kinderfeestje, wij verkopen geen losse entreekaarten voor het zwembad)

Combinatiefeestje à € 9,75 per kind

Wil je toegang tot de Mad Monkey Jungle (2 uur) én dan nog lekker zwemmen (onbeperkt en enkel te boeken als kinderfeestje) of misschien wel bowlen of midgetgolfen? Dan kun je kiezen voor een combinatiefeestje. Je mag dan kiezen tussen één uur bowlen (max. 20 personen), midetgolfen of zwemmen. Ook hierbij krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Incl. ranja.

ALL IN feestje à € 11,00 per kind


Wil je toegang tot de Mad Monkey Jungle én dan nog lekker vrij zwemmen, bowlen en midgetgolfen? Dan kun je kiezen voor een ALL IN feestje. Je mag dan één uur bowlen (max. 20 personen), midetgolfen en zwemmen (enkel te boeken als kinderfeestje). Ook hierbij krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Incl. ranja.

Lasergamefeestje à € 13,50 per kind


Vanaf nu kun je ook Lasergamen tijdens jouw feestje in de Mad Monkey Jungle! Het lasergamen wordt aangeboden tussen 19:00 en 21:15 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
Momenteel kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen in maximaal 4 teams. Het lasergame kinderfeestje kan geboekt worden vanaf minimaal 6 jaar. (niet te boeken in vakanties). Uiteraard krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook onbeperkt ranja klaarstaan, want van al dat rennen krijg je dorst! Het lasergamen is te combineren met een van de andere activiteiten (bowlen, zwemmen, midgetgolf) voor een toeslag van € 1,50 per kind.

Extra opties bij verjaardagsfeestjes


Om jouw feestje onvergetelijk te maken kunnen ze ook een verjaardagstaart voor je regelen. Of wat dacht je van cakejes versieren? Mmm..