Kinderfeestje Djambo Kidsplay

Ossenkamp 6, 8024 AE Zwolle

Kom spelen, rennen, klimmen en klauteren bij Djambo Kidsplay!!

Goed of slecht weer, in onze indoor speeltuin kun je altijd terecht. Klim op onze coole klim- en klautertoestellen. Ontmoet Timba onze mascotte: een stoer maar super lief jongetje uit de jungle van Afrika. Ontdek de geheime schatkamer en ontrafel de geheime code. Dans mee op het Djambo Kidsplay lied!

Kinderfeestje

Ben je bijna jarig en heb je zin in een te gek kinderfeestje? Bij ons kun je lekker lang spelen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De jarige ontvangt speciale Djambo Kidsplay uitnodigingskaarten die hij/zij aan vriendjes en vriendinnetjes kan geven. Bij een super tof kinderfeestje hoort ook lekker eten en drinken en krijg je van Djambo Kidsplay een mooi cadeautje. Je krijgt van ons een speciale opdracht om de code van de schatkamer te ontdekken. Als je deze opdracht hebt volbracht, ligt er een cadeautje in onze speciale schatkamer.

Arrangementen leeuw en neushoorn

Er zijn 2 kinderfeestje arrangementen; Leeuw en Neushoorn. Beide arrangementen bieden:

  • Ontvangst
  • Foto moment met alle kinderen
  • Uitleg van de opdracht
  • Toegang tot alle speelstructuren
  • Onbeperkt limonade
  • Frites + snack naar keuze + sausjes
  • Uitzoeken cadeautje voor de jarige in schatkamer

Bij het uitgebreide arrangement Neushoorn kan gekozen worden tussen cake versieren of taart. Kinderfeestje Leeuw kost € 11,- per kind en kinderfeestje Neushoorn kost € 12,50 per kind.

Djambo Kidsplay kan het vervoer voor het kinderfeestje regelen. Hiervoor werken ze samen met een taxibedrijf.

Tegenwoordig hebben ze ook snoepzakjes die de jarige aan de kinderen kan uitdelen. Aan deze snoepzakjes zit een kaartje met een tekst om de kinderen te bedanken voor hun komst.

Niet alleen voor kinderfeestjes kun je bij ons terecht. Neem contact op voor andere feestarrangementen en vraag naar de mogelijkheden.