Hiawatha Actief: kinderfeestjes en gezinsuitjes met actie fun en natuur
Brinkweg 2, 7722VA Dalfsen

De actieve uitjes van Hiawatha Actief zijn superleuk als kinderfeestje of gezinsuitje

Is je kind lekker actief en graag buiten? Of wil je dat gewoon graag voor je kind? Overweeg dan een actief kinderfeestje of gezinsuitje bij Hiawatha Actief in Dalfsen!

Frisse lucht, lekker bewegen en ontdekken. We weten allemaal dat buitenspelen goed is voor kinderen. Zoek je daarom een actieve buitenactiviteit? Hiawatha Actief is waar je moet zijn! Dé groepsuitjesspecialist in Dalfsen en Zwolle. Voor een stoer kinderfeestje of een avontuurlijke activiteit met het hele gezin. Dat is gegarandeerd actie, fun en avontuur!

kajak zwolle Hiawatha actief

Kinderfeestjes op het water

Wil je een actief kinderfeestje organiseren, dan zijn er vele opties. Waterratjes halen hun hart op in zowel Zwolle als Dalfsen, waar je een heus waterspektakel kunt organiseren. Huur hierbij verschillende kano’s, sups, sloepen en/of waterfietsen en ga met zijn allen het water op. Er is altijd wel een optie die iemand leuk vindt.

Tip: de reuzenkano in Dalfsen, waar je met 12 kinderen tegelijkertijd in kan!  Of een feestje op de Zwolse stadsgracht?

geocaching hiawatha actief

Actieve kinderfeestjes aan land

Liever iets aan land? Kan ook! Bij Hiawatha Actief in Dalfsen kun je onder andere boogschieten, een tour maken met een grote (elektrische) step of schatzoeken met GPS. Stoere activiteiten voor ware avonturiers.

De meeste activiteiten van Hiawatha Actief zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar, sommigen ook voor kinderen van 5 – 8 jaar. Die zie je per uitje.

Eendje Hiawatha actief

Samen in je Eendje: perfect gezinsuitje in de vakantie

Altijd al eens in een Lelijke Eend willen rijden? Dit is je kans! In de vakanties kun je een Eendje huren en een speciale route rijden vanaf Dalfsen. Een perfect uitje voor het hele gezin wat jullie nooit meer zullen vergeten.  Terwijl de bestuurder en bijrijder proberen de route uit vogelen, helpen de kinderen mee met opdrachten weg. Wie ontdekt er als eerste wat er niet klopt aan het verkeersbord op de foto?

Samen in je Eendje =>

kickbike Hiwatha Actief

Activiteiten voor een klein gezelschap

Wil je met het gezin of met één of meerdere kinderen iets leuks doen? Wat dacht je van een kickbiketocht? Dit is een grote step met een heel groot voorwiel. Hiawatha Actief heeft een mooie route voor jullie uitgezet over kronkelende landweggetjes.

Liever nog meer avontuur? Combineer de kickbike (of fiets) met een kanotocht! Jullie steppen richting Vilsteren, waar de kano’s al voor jullie klaar liggen. Vervolgens peddel je weer terug naar Dalfsen. Een lekker afwisselend uitje!

Combi met kano =>

Andere leuke opties zijn:

  • Schatzoeken met GPS (Dalfsen en Zwolle)
  • SupaGolf (Dalfsen)
  • Sloep huren (Zwolle en Dalfsen)
  • Kano of kajak huren (Zwolle en Dalfsen)
  • Waterfiets huren (Zwolle)
  • Samen in je Eendje (Dalfsen)

Bekijk alle uitjes voor kinderen van Hiawatha Actief!

Aanbod Hiawatha Actief =>

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor