Kinderfeestje bij De Flierefluiter

Raarhoeksweg 49, 8012 SZ Raalte

Een feestje met voor ieder wat wils!

Het leukste kinderfeestje vier je natuurlijk in de allergrootste speeltuin van Overijssel!  Duizenden kinderen (en ouders) hebben hier reeds met groot succes hun verjaardag gevierd. Een veel gehoorde reactie van ouders is: 'Ik heb nog nooit zo'n makkelijke kinderverjaardag gehad.'
Kinderen spelen de hele dag in de speeltuinen. Glijden van een de vele glijbanen, klimmen en klauteren op de hoge torens, skelteren, pony rijden op echte pony's, crossen op de crossbaan en jumpen op de vele trampolines en dwalen in het doolhof mag natuurlijk niet ontbreken. 

Je hebt allerlei mogelijkheden met kinderfeestjes. En we denken ook aan de ouders, jullie mogen ook ontspannen en genieten tijdens het feestje! Uiteraard mag iedereen gebruik maken van alle faciliteiten zoals het indoorspeelparadijs, de kinderboerderij, zwembad en de buitenspeeltuin. Zowel 's zomers als in de winter!

Je kunt gewoon de hele dag komen spelen, maar er zijn ook 2 arrangementen: Vulle Wille en Oma Toos. Prijzen vanaf € 8,50

Reserveren voor een kinderfeestje is niet nodig, bij aankomst kun je aangeven welk arrangement je wilt en de rest wijst zich vanzelf!