Wil jij jouw verjaardag vieren in Avonturenpark Hellendoorn? Dat kan! Met ons verjaardagsarrangement is het feest compleet en hoef jij niets meer te regelen. Zelfs de uitnodigingskaart hebben we al voor je gemaakt.

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer!

Avonturenpark Hellendoorn kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de attracties en geen lange wachtrijen. Een ruim aanbod in attracties voor jong en oud! Je beleeft tijdens jouw verjaardag een veilig en onbezorgd dagje uit.

Hoe ziet jouw verjaardag bij het Avonturenpark er dan uit:

  • Entreeticket Avonturenpark Hellendoorn
  • Ontvangst met ranja en lekkers in eethuis De Berghoeve (voor de jarige is er een speciale traktatie)
  • Voucher voor frites met fritessaus en een pakje Capri-Sun
  • Een kortingsbon voor een volgend bezoek
  • Op de website vind je een avontuurlijke uitnodigingskaart

Voor slechts € 16,95 per persoon kun je een dag lang genieten in het Avonturenpark en jouw verjaardag op een onvergetelijke manier vieren. Abonnementhouders betalen slechts € 7,95 per persoon.

In 2017 werd het attractieaanbod uitgebreid met een nieuwe spectaculaire attractie: Het DrakenNest, de allereerste Mega Disk'O in Nederland. Een bijzondere familieattractie die nog niet te vinden was in Nederland. Met de komst van deze attractie biedt Avonturenpark nog meer avonturen. Met al jouw vrienden naar Avonturenpark Hellendoorn: het best gewaardeerde pretpark van 2016 (Zoover, 9.1 in 2016).

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.avonturenpark.nl/nl/groepsuitjes/verjaardag.

Log In