Wanna Waffle
Sassenstraat 3, 8011 PA Zwolle

Wafels in een nieuw jasje

Wanna Waffle maakt een eigen versie van het eeuwenoude recept van de wafel, door zoete én hartige wafels aan te bieden. Geen trek in een wafel? Geen probleem! De menukaart heeft genoeg andere opties, zoals broodjes, smoothiebowls, salades en soepen. 

Zoete wafelHartige Wafel

Sfeerimpressie

Het restaurant heeft een gigantisch raam met uitzicht op het grote kerkplein en de gezellige Sassenstraat. In de zomer kun je op het terras zitten, waar voldoende ruimte is om je kinderwagen kwijt te kunnen. Voor jonge kinderen zijn er kinderstoelen, kleurplaten en potloden én zo nu en dan is de rustige kindvriendelijke hond, Esra, aanwezig. 

Ezra

Voel je je niet comfortabel bij een loslopende hond? Geen probleem, Jeroen en Laura zullen je vragen wat je prettig vindt. De hond kan dus ook aan de riem worden gehouden. 

Stempelkaart

Elke besteedde €5 euro geeft recht op één stempel. Bij een volle stempelkaart(10 stempels) krijg je €2.50 euro korting. Bekijk de overige voorwaarden op de site. Deze staan onder de menukaart. 

Extra mogelijkheden

Als je kind een diploma heeft behaald of als er iets anders te vieren valt, zijn er verschillende gebakjes of wafels beschikbaar om samen van te genieten. Je kan ook kiezen voor de high tea. Geef dit wel duidelijk aan bij je reservering en minimaal 24 uur van tevoren. Wil je al reserveren? Gebruik hiervoor gemakkelijk de onderstaande knop. 

Reserveren

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor