Grote Beltenweg 1b, 7771 SX Hardenberg

 Je bent van harte welkom in Pannenkoeken restaurant & bistro de Rheezerbelten in Hardenberg. 

 

Welkom bij restaurant Rheezerbelten in Hardenberg.

De bistro is dagelijks geopend voor lunch en diner. Je kunt hier a la carte eten.  Voor de kinderen is er ook  volop keuze. Uiteraard kunnen de kinderen kiezen van de Rheezer Bistro kaart, de porties kunnen worden aangepast in grootte. Ze kunnen ook iets lekkers kiezen van de pannenkoekenkaart en kinderpatatjes met diverse snacks zijn ook mogelijk.

Pannenkoeken restaurant

De menukaart van het pannenkoekenrestaurant heeft voor ieder wat wils. Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten heeft een uitgebreide keuze aan pannenkoeken, maar zelf iets samenstellen is ook mogelijk 
Ook als je niet zo van pannenkoeken houdt is er een grote keuze aan  plategerechten en verschillende menu's ook speciaal voor kinderen.

Terras

Op het terras, verscholen te midden van de bosrijke omgeving, is het heerlijk toeven. Een fijne speelplek voor de kinderen ver genoeg van de weg, dus veilig.

rheezerbelten terras

Outdoor activiteiten

Rheezerbelten is ook de startplek voor allerlei activiteiten. Denk aan Midgetgolf , de kinderwandelroute Knof de Pad , Kinderfietstocht Joggem en het ontstaan van de Vecht. 
Het is ook mogelijk om hier te  parkeren om te vertrekken voor Fietsrondje Hardenberg-Beerze of wandelroute Rondje Rheeze.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor