Restaurant de Nieuwe Ruif  

Vilsterseweg 10, 7734 PD Vilsteren

  De Nieuwe Ruif is top! Wij vertellen je waarom:

  De Nieuwe Ruif is de perfecte locatie voor een ongedwongen etentje. Het beschikt over een gezellig café met verschillende speciaal bieren op de tap. In het buffet restaurant kun je onbeperkt genieten van verschillende salades, soepen, BBQ specialiteiten, desserts en drank (bier/wijn/fris). Tap zelf je biertje en stel zelf je BBQ spies samen van de vele vis, vlees en groentespecialiteiten. Alles kan worden gehaald bij het buffet. Ook voor de kinderen is er een speciaal drank buffet en er is een fijne speelkamer. Sluit af met een kop koffie of overheerlijk dessert. Alles is inclusief, dus geniet ervan.

  Kindvriendelijk

  Er is een speciaal vegetarisch en kinderbuffet. Het eten maak je zelf klaar op je BBQ grill dat in je tafel zit. Er zijn speciale prijzen voor kinderen tot en met 11 jaar en er is een speelkamer voor de kids die al klaar zijn met eten of even pauze willen houden.

  Pannenkoekgourmet

  Op zondagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur bak je je eigen pannenkoekjes en versier deze met lekkere zoete en hartige garnituren. Geniet ook van een overheerlijk dessertbuffet met chocoladefontein. Het is een gezellige manier om je (klein)kids een middagje uit te gaan. Ideaal te combineren met een wandeling of speurtocht over het landgoed Vilsteren.

  Adres

  • Adres: Vilsterseweg 10
  • Stad:  Vilsteren
  • Land: 
  • Postcode:  7734 PD