Parkpaviljoen de Wezenlanden ligt in het park de Wezenlanden en ligt op loopafstand van de Zwolse binnenstad.

Parkpaviljoen de Wezenlanden staat voor onbezorgd genieten en het goede leven en van de schoonheid en mogelijkheden van het stadspark. Op een unieke locatie aan het water bieden wij onze gasten eten, drinken en meer. Trendy, met aandacht voor detail en met een ruim aanbod aan betaalbare, eerlijke kwaliteitsgerechten à la carte, soms voorzien van een Spaanse twist.

Kenmerkend is de inrichting met natuurlijke materialen, de loungy sfeer, de ongedwongen, gastvrije bediening en de mogelijkheden voor activiteiten. Hierdoor is ons paviljoen een heerlijke pleisterplaats voor ieder moment en voor iedereen.

Strand en terras

Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Bij het paviljoen kun je terecht om weer je op te laden en een heerlijk vakantie gevoel op te doen. Met je voeten in het zand en uitzicht op de vijver zul je direct een strandgevoel krijgen. heerlijk loungen op de verschillende leuke zitjes in het zand.

Ook met kleine kinderen is het gerust genieten, je kunt vanaf het terras de kinderen overal zien en in de gaten houden. En ze kunnen natuurlijk ook heerlijk in het park spelen en evt naar de naastgelegen basketbalveld, pannakooi of skatebaan gaan.

Parkeren

Advies is om de aangewezen parkeergelegenheden te gebruiken. De directe omgeving is uitsluitend voor vergunningshouders.

Parkeren op Turfmarkt (advies)

Parkeren kan op de Turfmarkt, klik hier voor de Google maps kaart en route naar de parkeerplaats

Parkeren bij Provinciehuis
(18.00 - 07.00 uur)

Op werkdagen kun je van 18.00 - 07.00 parkeren bij het Provinciehuis. Op zaterdag en zondag de hele dag. klik hier voor de Google maps kaart en route naar het Provinciehuis"