Camping Vecht en Zo met restaurant Dijkmoment

Hessenweg 14, 8028 PA Zwolle

Geniet van het kamperen in Overijssel op het terrein van camping  Vecht & Zo en verblijf op de prachtige (mini) camping met boomgaard en diverse fruitbomen direct gelegen aan rivier de Vecht. De camping ligt net buiten Zwolle bij Berkum en IKEA.

Zet je caravan, camper of tent op 1 van de 25 ruim opgezette kampeerplaatsen. Als gast mag je zelf kiezen op welke kampeerplaats je wilt staan. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra (16 ampère). In de boomgaard zijn speelvoorzieningen voor de hele kleintjes aanwezig. Daarnaast kan er bij ons een spelletje jeux de boules en tafeltennis worden gespeeld. Tevens is er een trampoline aanwezig. Ze richten zich voornamelijk op jonge gezinnen, senioren en personen die voor de rust komen.

Camping Vecht en Zo beschikt ook een aantal B&B kamers en een groepsaccommodatie. 

Restaurant Dijkmoment

Als Dijkmoment Zwolle is een sfeervolle paviljoen dat naast de camping ligt en uitkijkt op de Vecht. Hier kun je genieten van een drankje,  overheerlijke gerechten, vers bereid met o.a. biologische streekproducten uit het Vecthdal.  Geniet bij mooi weer van het zonnetje op het ruime terras dat uitkijkt op de Vecht. Of warm jezelf binnen bij de open haard op na een frisse herfst- of winterwandeling.

Er staan ook heerlijke drankjes en hapjes voor kids op de menukaart.

Als je bij het terras het weilandje doorgaat, kom je bij een klein strandje aan de Vecht. Hier kun je heerlijk pootje baden en spetteren in het water.

Het is ook mogelijk om een bootje te huren en lekker te gaan varen op de Vecht.

Let er wel op dat het strandje alleen bedoeld is voor de camping en B&B gasten.