Biologische kwekerij Kas van Kaat is een bijzonder concept en is een mix van een kwekerij, keuken, bakkerij, winkel en workshops.

Wie is KAAT?

Ze hebben respect voor het milieu, de natuur en elkaar in de Kas van KAAT. Alles komt uit eigen kas.

De groente van het land verwerken ze zoveel mogelijk in de horeca, keuken of leveren ze aan externe partijen. Uit de bakkerij komen heerlijke broden  maar ook de appelKaatjes.

Lekker bij de (bio)koffie die vers gezet wordt in het café van KAAT. Voordat je naar huis gaat, vergeet niet door de winkel heen te lopen, vol met verantwoorde en of handgemaakte producten.

Lunchcafé

Een beleving apart, een lunch of een kopje koffie of thee in het tuin café. Uiteraard is alles wat ze serveren van biologische oorsprong. De broodjes komen uit hun eigen bakkerij en ze serveren iedere week een soep of warm gerecht. Kom proeven en beleven. Bij mooi weer zit je op het terras met uitzicht op de vijver, bij iets minder weer zit je in de kas tussen de planten en het groen. Heb de lunch en/of koffie op, maak dan een wandeling over het heerlijke park van Buitengoed de Herfte, wat grenst aan hun terrein.

Winkel en Bakkerij van Kaat

Elke dag bakken ze bij Kaat heerlijke broden, koeken en taartjes.  Gemaakt van biologische ingrediënten. 

Groente en fruit wordt vers geoogst, van hun eigen land.
Groente en fruit van het seizoen zijn te verkrijgen  in de gekoelde groentewinkel.

 

Kas van Kaat is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.