Zwemmen bij Vakantiepark 't Hooge Holt

Boslaan 1, 7783 DD Gramsbergen

Vakantiepark 't Hooge Holt in Gramsbergen is een groene en gezellige park bestaat uit meer dan 200 Finse Chalets en stenen Villa's.

Voor de warme zomerdagen biedt het park een heerlijk outdoor zwembad waar de kids naar hartelust kunnen zwemmen in een rustige omgeving. Gecombineerd met het restaurant, de Mad Monkey Jungle en de bowling banen is het een heerlijk dagje uit!

Zwemles

Wist je dat je op het Hooge Holt ook zwemlessen kunt volgen? De zwemlessen bij Familiepark 't Hooge Holt worden verzorgd via zwemschool Born 2 Swim. Hierbij staan de kernwoorden veiligheid, vertrouwen, plezier, individuele aandacht, rust, duidelijkheid en techniek altijd centraal.

De lessen worden verzorgd vanuit de gedachte dat zwemles voor kinderen leuk moet zijn. Doordat de lessen als leuk ervaren worden, leren kinderen sneller zwemmen! Iedere les dient voor uw kind een leerzaam feestje zijn. Een kind ontwikkelt zich het snelst in een veilige en vertrouwde omgeving. Juist hierom kiezen wij er altijd voor om uw kind vanuit het water te begeleiden. Dit geeft uw kind een veilig gevoel. Ook kunnen wij uw kinderen vanuit het water veel beter helpen met verschillende zwemslagen.

Tarieven, lestijden en het inschrijfformulier kunt u vinden op http://www.zwemschoolborn2swim.nl