Trampolinepark Rebound World Zwolle

Ossenkamp 3, 8024 AG Zwolle

Rebound World in Zwolle is het eerste trampolinepark in Nederland van Rebound.

Dit trampolinepark biedt diverse soorten trampolines, dodgeball, aeroball, slam dunk aan. Ook kun je jouw sprongen goed oefenen in de airbag. Ben je lekker fanatiek en competitief probeer dan de Ninja baan uit. Deze survival baan is een race tegen de klok.

Free jump

Blijven bewegen op de aan elkaar verbonden trampolines. Dit is jouw kans om stoom af te blazen en letterlijk tegen de muren op te springen.

Airbag

Jump and bounce. Springen, draaien, stuiteren. .. wat je ook probeert, je landt zacht op onze gigantische airbag. Super cool, wat voor weer het buiten ook is.

Dodgeball

Verleg je grenzen en daag jezelf en je tegenstander uit. Strijd met jouw team voor de overwinning door binnen een bepaalde tijd de tegenstander te kloppen. Rebound World organiseert een trefbal competitie.

Aeroball

Combineer volleybal, dodgeball en basketbal met een trampoline en je krijgt Aeroball. Breng het plezier in trampolinespringen op een nog hoger niveau!

Slamdunk

Daag jezelf uit, verleg je grens met Slamdunk. Speel 1 tegen 1 of gewoon tegen jezelf om al springend te scoren. De baskets zijn verstelbaar in hoogte en hierdoor geschikt voor alle leeftijden.

Ninjabaan

Daag jezelf uit op de Ninja-baan met allerlei obstakels op verschillende niveaus. (geschikt voor alle leeftijden en fitness niveaus). Test hoe sterk en atletisch je bent. Hoe sneller hoe beter; je strijdt tegen de klok.

 

Horeca

Boven is er een restaurant met diverse zitjes waar je heerlijk iets kunt drinken en of eten. Een uurtje springen maakt wel dorstig. Ook voor de kids is er genoeg keus op de kaart.

 

Kinderfeestjes

Bij Rebound vier je een te gek kinderfeestje. Kids kunnen een uur lang springen. Alle onderdelen zijn gewoon toegankelijk. Wel moeten de kids minimaal 6 jaar zijn. Kinderen worden in een eigen ruimte ontvangen. Hier kun je taart eten en of lekker frietjes met een snack eten. En verder krijgen alle kids speciale slipsokken. Deze mogen ze na afloop houden. Zo is er een kinderfeestjes arrangement bestaande uit: uur springen( incl. sokken) frietjes met snack, limonade en een ijsje voor € 18,- pp. Je kunt dit ook uitbreiden met een taart. De jarige krijgt ook een leuk presentje.

 

Peuters en Kleuters

Rebound is geschikt voor kids vanaf 6 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij Rebound World heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Peuter & kleuter tijden zijn op zaterdag en zondag van 10.00 tot 11.00 uur. Ook geldt er dan een gereduceerd tarief van € 6,- per kind of volwassene.

 

Tips & Tricks lessen

Ben je enthousiast en wil je meer te gekke sprongen leren, dan zijn de Tips & Tricks lessen wat voor jou. De lessen voor beginners worden aangeboden op de dinsdag en gevorderden kunnen op donderdag terecht. 4 lessen kosten € 40,-