De Golftuin Zwolle
Harculoseweg 2, 8015 RH Zwolle

Welkom bij De Golftuin van Zwolle!

De Golftuin Zwolle ligt in het prachtige Herculosche Esch, aan de fietsroute Rondje Zwolle. Met een 9 holes 3par golfterrein is de Golftuin een prachtige locatie om gezellig een middag met de familie door te brengen. Je hebt geen GVB nodig, en ook voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar is het een heel erg leuke activiteit. Door de korte banen kun je binnen 1,5 uur rond zijn. Heerlijk voor een ochtend, middag, of avond. En wat dacht je van een gezellig rondje Texas Scramble met je gezin? Natuurlijk kun je ook lessen nemen.

Gezellig terras, ook als je niet wilt golfen.

De Orangerie is een aanvulling op de Golftuin Zwolle, maar voor iedereen toegankelijk. De initiatiefnemers, Goos en Thea Middag, benadrukken de laagdrempeligheid van zowel de Orangerie als de Golftuin: "We willen golf bereikbaar én betaalbaar maken voor iedereen. De Orangerie is een extra faciliteit, die bovendien veel gezelligheid biedt. Ook passerende wandelaars en fietsers zijn welkom voor een kop koffie of lunch.".Een geweldige locatie met volop horeca mogelijkheden.


Speelgelegenheden

Het terrein is nog in aanbouw, maar kinderen zijn van harte welkom. Naast de Orangerie komt een speelveldje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl u geniet van een kop koffie. Ook honden zijn welkom, maar wel aangelijnd.  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor