Buitensport Zwolle  

Haersterveerweg 29A, 8034 PJ Zwolle

  Lekker buiten spelen!

  Buitensport Zwolle organiseert groepsuitjes en outdoor events voor alle doelgroepen, allemaal lekker actief en uitdagend! Buitensport Zwolle is gevestigd aan De Agnietenplas in Zwolle waar ze het hele jaar actieve kinderfeestjes verzorgen.

  Survival Expeditie is een avontuurlijk kinderfeestje vol afwisseling. Jagen met pijl en boog, primitief vuur maken, katapult schieten en catamaran bouwen komt allemaal op jullie pad. Ga met je vriendjes of vriendinnetjes even back tot basic en behaal alle overlevingspunten.
  Lekker bouwen, fikkie stoken, vies worden en genoeg uitdaging tijdens Survival Expeditie bij Buitensport Zwolle. Als afsluiter krijgt iedereen zijn eigen Survival diploma mee!
  In samenwerking met Restaurant Zomers bieden ze Survival Expeditie ook in arrangement aan. Survivallen maakt je namelijk best hongerig!

  Een piratenfeestje is pas compleet met een echt vlaggenschip! Boeken jullie Vlaggenschip bouwen, dan gaan je een groot vlot knopen en versieren met vlaggen en slingers! Dankzij een voorbereid houten frame is het vlaggenschip snel opgebouwd en kunnen de kinderen lekker lang genieten op het water. Met een beetje wind zeilen de kinderen over de Agnietenplas met behulp van een grote vlag en een mast op het vlot. Yar!

  Bootcamp uitje staat bij Buitensport in teken van een Militaire training. Een kinderfeestje waarbij het zand uit de zakken kan worden gehaald en de kleding naar afloop uitgewrongen mag worden. Onder leiding van een trainer ga je een uur lang onder netten door tijgeren, tractorband flippen, brandcard lopen, weerstandoefeningen, touwtrekken in het water en meer! In het mulle zand volgen, rennen, tijgeren, springen, tillen, slepen en weer doorgaan. De estafettesen groepsoefeningen volgen elkaar snel op. Je sluit het kinderfeestje af met een “Proeve van Bekwaamheid" die alleen de allerbeste militairen weten te halen!

  SUPpen op de stadsgracht is voor kinderen boven de 12 jaar een origineel verjaardagsfeestje! Onder 12 jaar kunnen ze een kinderfeestje Stand Up Paddle aanbieden op de Agnietenplas. Je start het SUP uitje altijd met instructie om de basis technieken aan te leren, zodat iedereen kan blijven staan en de peddel goed vast heeft.
  Als iedereen dit doorheeft, ga je een tochtje SUPPEN over de plas of door de stadsgracht. Iedereen nog droog gebleven? Met spelletjes als “handen en voeten SUP" of “bom gooien" weten ze een valpartij in het water wel uit te lokken! Een spetterend einde van het kinderfeestje.

  Kijk voor deze en andere kinderfeestjes Buitensport Zwolle.

  Adres

  • Adres: Haersterveerweg 29A
  • Stad:  Zwolle
  • Land:  NL
  • Postcode:  8034 PJ