Attractie- & vakantiepark Slagharen  

Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen

  Attractiepark Slagharen biedt meer dan 40 spannende attracties. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

  Vakantiepark

  Met zoveel attracties en entertainment heb je aan één dag Slagharen niet genoeg. Wil jij niets missen, dan kan je blijven slapen! Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want welk kind droomt er nu niet van om in een attractiepark te wonen.

  Waterpark

  In Aqua Mexicana(mei 2015) waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Met de komst van het nieuwe waterpark bieden we onze bezoekers een weergaloos avontuur! In het 5200 m2 gebied kan jong en oud volop genieten. Het waterpark wordt een spetterende belevenis en kent diverse waterattracties, zowel binnen als buiten.Zo zijn er 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animaties.

  • Bezoekers van het attractiepark, de campinggasten en gasten van de Wigwam Wereld krijgen toegang tot het waterpark voor €7,- per dag. Voor alle andere verblijfsgasten is het waterpark inbegrepen.

  Prijzen

  Wij hanteren een flexibel prijsbeleid. De entreeprijzen kunnen daarom per dag verschillen en kunnen variëren van € 12,50 tot € 27,50. De toegang tot het attractiepark voor kinderen tot en met 3 jaar is gratis.

  Adres

  • Adres: Zwarte Dijk 37
  • Stad:  Slagharen
  • Land: 
  • Postcode:  7776 PB