Sinterklaashuis in de Sassenpoort

Sassenstraat 53, 8011PB Zwolle

Sinterklaas moet toch ergens slapen? :)

Sinterklaas slaapt na zijn aankomst in Zwolle in de Sassenpoort! Wil jij ook komen kijken? Dat kan! Loop gezellig naar binnen en bekijk het huis van Sinterklaas.  Dit kan vanaf 16 november. 

Kinderen van 4-12 die een tekening meenemen naar de Poort mogen gratis naar binnen.  Oudere kinderen en ouders betalen een entree.  (kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis)

Sinterklaas wil namelijk graag van de kinderen uit Zwolle mooie tekeningen ontvangen om aan de muur te hangen. Zo wordt de kamer lekker feestelijk.

Wil je ook dat jouw tekening in het huis van Sinterklaas komt te hangen? Dat kan! Lever hem in tijdens de intocht van Sinterklaas bij Sinterklaas in het Academiehuis of bij zijn mooie reiswagen op het Grote -Go-Kids- Kerkplein. Sinterklaas neemt de tekeningen persoonlijk mee om op te hangen, en kiest er ook nog eens 6 uit die kaartjes voor de Vrolijkheid mogen ontvangen! 

Overdag is Sinterklaas natuurlijk op pad, zoekend naar de mooiste cadeautjes, dus een ideaal moment om ongestoord in zijn huis rond te kijken! 

Maar let op! Op zaterdagen is Sinterklaas wel thuis, en dan kun je hem ontmoeten! Houd daarom de go-kids agenda goed in de gaten  om te zien wanneer hij er is.