IJsbaan Zwolle

Schaatsen in de stad! De decembermaand is aangebroken en dat betekent gezelligheid, samenzijn en natuurlijk schaatsen en heerlijk eten.

Dit jaar kun je met het hele gezin genieten van de overdekte schaatsbaan van 400 vierkante meter op het Rodetorenplein in Zwolle. Op het overdekte horecaplein kan iedereen terecht voor een lekkere snack, lunch of een kopje warme chocolademelk. Het verwarmde horecaplein is sfeervol aangekleed en biedt uitzicht op de schaatsbaan. Zo kun je lekker genieten van het plezier van de kinderen terwijl je een heerlijke kop koffie met iets lekkers nuttigt. 

De baan op het Rodetorenplein is inmiddels een begrip en is erg leuk te combineren met een ochtend of middag in de stad.

Activiteiten op de schaatsbaan

Dagelijks vinden er diverse activiteiten plaats, van een kindermiddag, discoschaatsen tot een gezellige bingo. Houd de website in de gaten voor de actuele openingstijden en de activiteitenagenda.

Openingstijden (voor het publiek):
De schaatsbaan is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Door feestdagen, activiteiten en schoolschaatsen kunnen de openingstijden variëren. Kijk voor de actuele openingstijden op www.schaatsenindestad.nl. Van 9 t/m 13 en van 16 t/m 20 december is de schaatsbaan in verband met schoolschaatsen van 15.00 tot 21.00 uur geopend.

Datum:
Van 9 december 2019 tot en met 5 januari 2020.

Prijs:
De schaatsbaan is enkel te betreden met schaatsen die op locatie te huur zijn. De huur van de schaatsen bedraagt € 5,00 per persoon. Het horecaplein is vrij te betreden.