On Campus - bewegen, sporten en spelen

Campus 2-6, 8017 CA Zwolle

On Campus is een multifunctioneel sportcomplex in Zwolle en is gelegen naast hogeschool Windesheim. On Campus beschikt over 3 zwembaden, een klimmuur, een fitnesscentrum, judozaal en 14 sporthallen.

Op zoek naar een alternatieve invulling voor een kinder-, familie- of buurtfeest? Neem contact op met On Campus voor de mogelijkheden voor zwemfeestjes, klimfeestjes, groepslessen of andere sportieve activiteiten speciaal voor jouw gezelschap.

 

Klimfeestjes

Neem je vriend(inn)en mee voor een stoer avontuur ver boven de grond. Organiseer je eigen klimfeest en ga 1,5 uur klimmen in de On Campus klimhal onder leiding van een ervaren instructeur. Van klimmen krijg je trek, dus na afloop staat er ranja en chips voor jullie klaar.

 

Zwemclub voor kinderen met een beperking

Welk kind houdt er niet van - lekker naar het zwembad! Voor kinderen met een beperking is dit soms een hele uitdaging. Daarom is er bij On Campus een zwemclub voor kinderen tussen 8 en 12 jaar met een lichamelijke beperking, gedrags-, leer- of ontwikkelingsproblemen, of andere beperkingen die extra aandacht vragen. Kids met een zwemdiploma A kunnen al deelnemen.

De zwemclub is iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur in het therapiebad. Een uurtje plezier in het water hebben en spelenderwijs nieuwe dingen te leren is het doel. De kinderen leren bijvoorbeeld snorkelen, duiken en flipperen. Zwemmaterialen zoals duikbrillen, snorkels en flippers zijn aanwezig.

Bekijk de website van On Campus Zwemclub voor meer informatie.

 

Ouder en kind zwemmen

Op een speelse wijze kennismaken met het water, samen met een begeleider. Er wordt gezongen, gespetterd en er worden survival vormen geoefend voor het leren omgaan in en om het water. Daarnaast krijgen ouders handvatten voor het zwemmen in eigen tijd. Ouder en kind is voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. De lessen zijn op de maandag-, donderdag,- en vrijdagochtend.

 

Mega Sport & Speel Spektakel

Wil je in de kerstvakantie met je vriendjes en vriendinnetjes een hele dag spelen, springen, klimmen, zwemmen, dansen en rennen? Kom dan naar het Mega Sport & Speel Spektakel bij On Campus in Zwolle. Leef je uit op luchtkussens voor groot en klein, speel een potje zaalvoetbal of allesbal, klim naar grote hoogten op de klimmuur (die is 15 meter hoog!), dans mee in de swing-in, kom lasergamen (nieuw!) en neem een duik in het zwembad. Nergens anders vind je zoveel verschillende activiteiten onder één dak!

www.on-campus.nl/speel-je-mee