Markt 1, 8011 AA overal

Nature Game: nieuwe en avontuurlijke manier van wandelen!

Maak een leuke wandeling door de mooie natuur met deze Nature Game! Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, zandverstuivingen, over heidevlaktes en andere typerende natuurgebieden. En terwijl je geniet van de omgeving staan er leuke opdrachten te wachten. Deze game maakt een wandeling voor het hele gezin leuk! En het is nog leerzaam ook. De nature game is op veel plekken te spelen. Check hier waar:

Lossen jullie alle raadsels op? Herkennen jullie de vogels, insecten en andere dieren?  En hebben jullie goed opgelet onderweg en weten jullie hoeveel hekjes je bent tegengekomen?  Verzamel zo veel mogelijk punten en bereik de top van de nationale ranglijst!

De routes zijn samengesteld in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens, kinderen moeten dus zelfstandig 3 km kunnen lopen. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de startlocatie, speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game direct starten of op het moment van aanvang. 

Benodigdheden: 

Telefoon of tablet. Je download de game voor je vertrek dus je hebt geen wifi nodig. 

Kosten: €14,99 per groep

Speelduur: ongeveer 1,5 uur

Meer info & boeken =>

nature game boom klimmen

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor