Doe mee met onze winactie en maak kans op 5x € 25,- korting op een Summercamp van Snowsports Zwolle. 

Deze zomervakantie kan je kind kiezen uit 4 Summercamp 3 daagse. Tijdens de Summercamp gaat je kind allerlei stoere sporten en activiteiten doen bij de volgende bedrijven: Snowsports Zwolle, Funzone Zwolle, Boulderhal Roest, Survival Thor en Skatepark Zwolle. De Summercamp is voor kids vanaf 8 jaar en t/m 14 jaar.

Wat moet je doen om kans te maken op de €25,- korting op een Summercamp?

  • Doe mee met onze Facebook winactie!
  • Reageer op het Facebook bericht en laat een reactie achter met daarin voor welk weeknummer je de Summercamp geboekt hebt.
  • Schrijf je kind in voor een Summercamp deze zomer.
  • Stuur een mailtje naar info@go-kids.nl en geef de naam van je kind, leeftijd en weeknummer door van jullie gekozen Summercamp.
  • Heb je je kind al ingeschreven, dan geen probleem. Iedereen kan meedoen als je kind maar aangemeld is voor een Summercamp.

Check de Summercamp agenda =>

Deze winactie loopt van 16 t/m 30 juni 2022. Op 1 juli gaan we samen met Snowsports Zwolle de trekking doen. We loten 5 kinderen uit onze mailtjes en die worden door Snowsports gecontroleerd of er daadwerkelijk een aanmelding is. Ben je niet aangemeld voor 1 juli, dan kun je niet mee dingen met de loting op 1 juli. Op 1 juli maken we via Facebook de 5 winnaars bekend en later zal Snowsports met de 5 winnaars contact opnemen en wordt de €25,- korting verrekend. 

Interesse? Meld je aan via de website van Snowsports en klik op de button.

 

Print deal