De nieuwe, snelst groeiende racketsport in Nederland kunt je nu ook in Zwolle gaan spelen. Padel, de sport die de beste elementen van tennis, squash, beachball combineert. Maar Padel is Padel, een fun sport met zijn eigen speciale vaardigheden die eenvoudiger aan te leren zijn dan je zult verwachten.
Je speelt Padel in een bijna geheel glazen kooi. De banen  zijn ’s avonds verlicht, waardoor Padel de ideale sportbeoefening is voor sporters met drukke agenda’s.

De Padel lessen worden doordeweeks en op zaterdagmorgen gegeven door Marc Beunk. Om kennis te maken met Padel kun je kiezen uit een korte introductiecursus , sporters met meer racketsport ervaring kunnen zich opgeven voor een cursus voor gevorderden. Volg je Padel training dan hebben we een aantrekkelijke korting op de urenkaart.

Padel Jeugd

Padel Jeugd zijn kinderen tussen 11 en 17 jaar. Mogen met een urenkaart dagelijks tot 18.00 uur gebruik maken van de Padelbanen.

Padel Kids

De allerkleinsten heten bij ons Padelkids. Dit zijn kinderen tot en met 10 jaar. Mogen met een urenkaart dagelijks tot 17.00 uur gebruik maken van de Padelbanen.