Kinderyoga

Wie denkt dat kinderyoga een uur lang stilzitten en mediteren is of dat je heel lenig moet zijn voor yoga die heeft het mis. Kinderyoga is ook niet te vergelijken met yoga voor volwassen. Een kinderyoga les bestaat uit een combinatie van spel, yoga en ontspanning. Elke les is opgebouwd rond een thema, zoals: toveren, circus, zee, regenboog enz. Het thema is afgestemd op de leeftijd en de belevingswereld van de kinderen. Tijdens de les wordt op speelse wijze aandacht besteed aan het lichaam, ademhaling en ontspanning. Hierdoor wordt een kinderyoga les een totale belevenis.

Voor wie is kinderyoga?

Kinderyoga is fijn en goed voor alle kinderen. Kinderen die onder andere hooggevoelig, verlegen of hoogbegaafd zijn, regelmatig last hebben van hoofdpijn of moeite met slapen, kunnen baat hebben bij kinderyoga. Kinderyoga geeft ze nieuwe energie. Hierdoor kunnen ze zich beter concentreren, omgaan met spanningen, krijgen ze meer zelfvertrouwen, hun lijf wordt er leniger en sterker van en ze gaan er zelfs beter door slapen.

Wobbelyoga

Het beste van yoga en de Wobbel balans board gecombineerd. Dat is wobbelyoga.
Yoga lessen op de Wobbel balans board zijn stoer, verrassend en super leuk.
De wobbelyoga lessen zijn opgebouwd rondom een thema die is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. Inspanning en ontspanning wordt tijdens een les afgewisseld.
Tijdens een wobbelyoga les wordt op een speelse manier: kracht, balans, concentratie en ontspanning ervaren.

Ouder en Kind Yoga

“Ouder & kind yoga is zonder de drukte van alledag, je met elkaar verbinden”

Tijdens een ouder en kindyoga les samen met je (klein) kind heerlijk bewegen (yoga), spelen en ontspannen. Ervaar hoe het voelt om “voor even” weer kind te zijn. Samen kwaliteitstijd doorbrengen op de yogamat. Dat is ouder en kind yoga!