Een zomerkamp, iets voor jouw kind?

De meivakantie van ruim 2 weken vakantie is nog maar net voorbij en we bieden je een zomerkampen special aan. Wellicht vond je 2 weken vakantie best lang voor je kind of zoek je een goed alternatief voor opvang. Voor veel ouders is zes zomervakantie een uitdaging qua opvang en vaak slaat de verveling bij kids ook toe. Een zomerkamp kan een geweldige oplossing bieden en het is voor iedereen win-win oplossing. Er is tegenwoordig zoveel leuk aanbod. Kijk maar eens wat er allemaal voor te gekke kampen zijn. 
 

Ponykamp in Holten


Manege Stal de Eik in Holten organiseert ook in de zomer van 2019 weer de allerleukste ponykampen! De kleinschalige ponykampen bij deze manege staan in het teken van leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Elke dag ben je flink in de weer met de paarden en er is voor ieder wat wils. Meer informatie en inschrijven vind je via de button. 
Lees meer over zomerkamp bij Manege de Eik >>
 
Sallandse Voetbaldagen (dag- en zomerkamp) in Wijhe

Dag- of slaapkamp Sallandse  Voetbaldagen

Ben jij deze zomervakantie op zoek naar onvergetelijke voetbaldagen: de hele dag voetbal gecombineerd met outdoor activiteiten? Dan zijn de Sallandse Voetbaldagen echt iets voor jou! Je kunt kiezen uit een dagkamp en een slaapkamp. Beide kampen vinden plaats in juli en bij beide kampen staan plezier, (voetbal)activiteiten en vriendschap centraal! Lees maar snel verder...
Meer info over de Sallandse voetbaldagen >>
Summercamp in Heino

Kinder- en jeugdkamp

Ben je op zoek naar een leuk kamp vol activiteiten, avontuur, gezelligheid en chillen met heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen? Kies dan voor één van de vakantiekampen van Summercamp Heino. Het programma staat vol afwisselende activiteiten, zoals kampvuur, minigolf, disco, outdoor activiteiten, pizza bakken, film, zwemmen en nog veel meer. 
Het Heino Kids kinderkamp is perfect voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar, en is ook als dagkamp mogelijk. Het Jeugdkamp is er voor 11-16-jarigen en heeft een internationaal tintje.  Als je klikt op de onderstaande link, zie je welke weken er allemaal te boeken zijn...
Lees meer overSummercamp >>
 
Oxe zomerkamp in Deventer

Zomer (st)oer kamp Oxe

Beleef een (st)oer kamp met het hele gezin In de bossen bij Deventer. Bijzonder aan het
Oxerkamp is, dat er op de doordeweekse ochtenden met elkaar in het bos wordt gewerkt. Door de aanwezigheid van deskundige leiding kunnen ook jonge kinderen hieraan deelnemen. s Middags is het tijd om heerlijk te spelen, te luieren of om erop uit te trekken en 's avonds brandt het kampvuur. Je kunt kiezen uit 4 verschillende weken.
Meer info over Oxe zomerkamp>>
 
Valencia zomerkamp in Kampen

Valencia voetbalkamp in Kampen


Is jouw kind gék op voetbal? Doet hij of zij het liefst niets anders? Hoe geweldig is het dan om mee te doen met een Valencia Voetbalkamp?! Daar krijgen ze training van échte Valencia-voetbaltrainers, heel professioneel dus. De groepen worden ingedeeld op niveau, zodat alle deelnemende jongens en meiden zoveel mogelijk leren. Elke deelnemer krijgt een Valencia-tenue én maakt kans op een reis naar Valencia. 

Schrijf je in vóór 20 mei, dan krijg je een leuke early bird korting - dus check snel of er nog plek is voor jouw voetbalkind!

Lees meer over Valencia zomerkamp >>
 
Xapp zomerkamp in Heino

Acteren, zingen en filmen

Acteren, filmen of zingen? Het kan allemaal tijdens de zomerkampen van Xapp! Al 17 jaar DE naam voor uitvoerende kunsten.
Xapp biedt een vijfdaags musicalkamp, zangkamp, cinekamp en muziektheaterkamp.
De Xapp kampen vinden plaats  op een geweldig kampterrein met geweldige faciliteiten in Heino en biedt veel meer dan alleen de workshops. 

 

Meer info over Xapp zomerkamp >>
 
Skills voetbalkamp in Zwolle

Voetbal dagkamp van Skills


 Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI. Voor het vijfde jaar de bekendste voetbaldagen van de zomervakantie. Iedere editie staat garant voor kwaliteit en plezier, en ook dit jaar maken ze er weer een groot voetbalfeest van! De Zwolse Voetbaldagen is voor iedere voetballer vanaf 6 jaar de beste afsluiting van de zomervakantie! De Zwolse Voetbaldagen 2019 vinden plaats op maandag 19 augustus, dinsdag 20 augustus en woensdag 21 augustus 2019.
Lees meer over Skills voetbaldagen >>
XS Kunstacademie in Zwolle

Kunst dagkamp 

Wellicht ken je XS Kunstacademie in Zwolle al.  Ze bieden deze zomer ook een dagkamp aan op 23 juli. De dag is van 9.00 tot 17.00 uur en begint met een bezoek aan Museum de Fundatie. Daarna wordt alles besproken en ga je aan de slag met schetsen en schlderen. Aan het einde van de dag mag je je werk presenteren.

Deze academie is tot stand gekomen in samenwerking met Museum de Fundatie en Go-Kids regio Zwolle De XS Kunstacademie junior is de academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. 
Meer info & inschrijving mail naar XS kunst academie >>
 
Mad Science in Zwolle

Dagkamp bij Stadshoeve in Zwolle

Geef je kind deze zomer een avontuur cadeau. Wat dacht je van raketten lanceren, slijm maken en werken aan de coolste gadgets. Gun je kind een super te gek gave én educatieve vakantie en schrijf hem of haar in voor een dagkamp van Mad Science. Dit jaar voor het eerst in Zwolle bij de Park de Stadshoeve. De vierdaagse dagkamp vindt plaats van 12 t/m 15 augustus en is voor kids vanaf 6 jaar.
Meer info over Mad Science >>