Wil  je graag met Kerst uit eten met je kind(eren) maar vind je het soms een gedoe?  Er is wel een speciaal kindermenu en is er wel wat te doen voor de kinderen of moeten al die tijd aan tafel blijven zitten? Kortom, ben je op zoek naar een kindvriendelijk restaurant en ben je nog zoekende? We hebben hebben een aantal kindvriendelijke restaurants voor de Kerstdagen voor je op een rijtje gezet. 

Restaurant Gasterij Spiezz op vakantiepark 't Hooge Holt

Op vakantiepark 't Hooge Holt is het restaurant Gasterij Spiezz gevestigd. Dit restaurant is voor zowel de parkgasten als dagrecreatie gasten toegankelijk. Volwassenen, maar ook kinderen komen bij het Hooge Holt dus niets tekort. Voor de kinderen hebben ze een uitgebreide Kidzz Menukaart. Het restaurant is dagelijks geopend. Combineer je dagje uit bij Mad Monkey Jungle en of bowling met een heerlijk etentje met het hele gezin in Gasterij Spiezz.

Kerstarrangement

Tijdens 1e en 2e Kerstdag kun je kiezen uit 2 buffetten:

 • Gasterij Spiezz LUXE Kerzzt Buffet à €36,95 (kinderen tm 12 jaar €1,50 per levensjaar)
  1e en 2e Kerstdag ontvangst vanaf 17.00 uur, aanvang diner: 17.30 uur tot 20.30 uur
 • Winter Buffet à €27,50 (kinderen m 12 jaar €1,50 per levensjaar)
  1e en 2e Kerstdag ontvangst vanaf 16.30 uur, aanvang diner: 17.00 uur tot 20.00 uur

Kijk voor meer informatie over de inhoud van de buffetten hier.

 

Restaurant Hollandsch Glorie op Europarcs resort Zuiderzee

Het restaurant op vakantiepark Europarcs Zuiderzee in Biddinghuizen (25 km vanaf Zwolle)  biedt heerlijke menu's in hun á la carte restaurant Hollandsch Glorie Van 3 gangen tot speciale kindermenu's, er is voldoende keuze voor iedereen! Het kerstdiner wordt geserveerd in de plaza voor kids is dat ideeal. 

Kerstarrangement

Op 1e en 2e Kerstdag een Kerstdiner (nloop van 16.45 en 17.30 uur)voor €34,50 pp. Voor kids is er een kinderbuffet. Kids 0 t/m 4 jaar: gratis en – Kids 4 t/m 12 jaar: € 14,50.

Brasserie de Hagehorst bij Beerze Bulten

Brasserie de Hagehorst op de Beerze Bulten is een gezellig familierestaurant waar je sfeervol en smakelijk kunt genieten. Een uitstekende vorm van culinair, betaalbaar genieten, waarbij ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor kinderen is er een speciale kinder menukaart die ze in kunnen kleuren. En mochten ze niet stil kunnen zitten, dan is er een leuke speelhoek voor hen.

Kerstarrangement

Op 2e Kerstdag van 11.00 tot 13.30 uur (inloop tussen 10.30 en 11.00 uur) is er een volledig verzorgde en sfeervolle Kerstbrunch. En raad eens... Bultje en de Kerstman komen ook nog even langs!

 • Volwassenen: € 24,50 p.p.
 • Kinderen (3 t/m 11 jaar): € 12,50 p.p.
 • Incl. koffie/thee jus d‘orange, melk, karnemelk en ranja

Het kerstbuffet op 2e Kerstdag is reeds volgeboekt.

Van der Valk Zwolle

Van der Valk Zwolle heeft een ideaal restaurant voor gezinnen. Zo is er elke zondag een brunch en in het weekend kun je terecht voor Live cooking en met feestdagen zijn er speciale arrangementen.

Kerstarrangement

Er zijn vele kerstarrangement, bekijk de site voor de mogelijkheden.

Herberg de Klomp

Herberg de Klomp is een gezellig  restaurant in Vilsteren. Geniet in het sfeervolle restaurant van ambachtelijk bereide gerechten met veelal biologische en streekeigen ingrediënten. De Klomp is de ideale start voor een heerlijke wandel- of fietstocht door de prachtige natuur van het Vechtdal. Voor de kinderen is er een kinderkamer waar ze even lekker kunnen spelen. 

Kerstarrangement

Met Kerst zijn ze beide dagen geopend vanaf 16.00 uur.  Op 2 Kerstdag is een combinatie met de kerstwandeling in Vilsteren mogelijk. Kaartverkoop is tijdens de boerenmarkt in Vilsteren op 14 december. 

Restaurant 't Binnenhof

Lekker uit eten met kinderen? Geen probleem bij Restaurant t Binnenhof in Paasloo! Terwijl jij rustig kan dineren, kunnen de kids zich naar hartenlust vermaken op de speelzolder met ballenbak en Berends clubhuis, in de speeltuin met springkussen en trampoline of in het zwembad. En er is een eigen uitgebreide kinderkaart met diverse gerechten. 't Binnenhof biedt tal van leuke arrangementen aan, ook met de feestdagen.

Kerstarrangement

Tijdens 1e en 2e Kerstdag, kun je kiezen uit 2 opties een kerstbrunch of kerstbuffet:

 • Kerstbrunch 25 en 26 december 2019 à € 25,- pp. Kids 4 t/m 7 jaar: € 17,50 – Kids 8 t/m 11 jaar: € 25,00

 • Kerstbuffet 25 en 26 december 2019 à € 45,-  pp. Kids 4 t/m 7 jaar: € 17,50 – Kids 8 t/m 11 jaar: € 25,00

 

De Beren in Zwolle

Restaurant de Beren in Zwolle is te vinden op het bruisende Katwolderplein, pal naast de Pathé bioscoop. Ideaal te combineren met een filmpje. Ze hebben een speciaal Berenbiosarrangement. Er is een indoor speeltoestel waar de kleine beertjes zich lekker in uit kunnen leven.

Er is genoeg keuze voor de kinderen. Denk aan lunchgerechten zoals: een uitsmijter, omelet, tosti's, soep en burgers. En voor het diner is er een speciaal kindermenu met o.a. kip nuggets, sate en burgers. En uiteraard kunnen de oudere kids ook prima van de 'grote' kaart bestellen.

Kerstarrangement

Het restaurant is Kerstavond en op beide Kerstdagen geopend voor een Kerstmenu. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gerechten van de menukaart te bestellen.

De Barones in Dalfsen

Wie wel heerlijk met zijn of haar familie wil genieten van lekker eten, maar niet uren in de keuken wil staan is van harte welkom bij Kerst bij De Barones. Ook dit jaar serveren ze weer op zowel 1e als 2e Kerstdag een spetterend en feestelijk Kerstbuffet of Kerstbrunch.

Kerstarrangement

De aanvang van het brunchbuffet is vanaf 11:30 uur. Inloop vanaf 11:00, met als eindetijd 14:00. 

De aanvang van het Kerstbuffet is vanaf 16:00 uur. Inloop vanaf 15:30, met eindtijd 18:30. 

Bistro de Stadshoeve in Zwolle

Kom 1e of 2e Kerstdag brunchen of dineren bij bistro de Stadshoeve in Zwolle.
Ze hebben een heel mooi biologisch kerstbuffet voor je klaar staan en voor de kinderen hebben ze een speciaal kinderbuffet waar ze zelf pannenkoeken kunnen bakken.

Daarnaast hebben ze een leuke kinderfilm en grote speel- en knutselhoek.

Kerstarrangement

De kosten van dit arrangement zijn €32,50 per persoon voor het brunchbuffet en 37,50 per persoon voor het dinerbuffet.

Voor de kinderen kost het brunchbuffet en dinerbuffet € 2,- per levensjaar.

Herberg Molencaten in Hattem

Kom genieten van een heerlijk Kerstdiner of Kerstbrunch! Je bent op beide Kerstdagen van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur voor de brunch en vanaf 18.00 uur voor het diner.
Deze kerst geniet je bij de herberg Molencaten in een ongedwongen sfeer van de lekkerste gerechten. Er staat een zeer gevarieerd buffet voor je klaar. Natuurlijk hebben ze rekening gehouden met gasten van alle leeftijden, want Kerstmis viert je natuurlijk met het hele gezin!!!

Kerstarrangement

Het kerstdiner kost € 42,50 per persoon. En kinderen tot 12 jaar schuiven al aan voor € 27,50.

De kerstbrunch kost € 34,50 per persoon. En kinderen tot 12 jaar schuiven al aan voor € 21,50. 

McDonald's Heerde Kampen Zwolle

Tot slot bijft McDonald's voor vele kinderen een waar feest. Met de vele vestigingen is er altijd wel eentje in de buurt. En lekker snel na een dagje uit. Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook salades en fruit :). En wist je dat McDonald's een groot aanbod kinderfeestjes heeft?

Ben je al dat eten op 1e Kerstdag een beetje zat en wil je lekker gemakkelijk doen, dan is McDonald's misschien wel een optie.

Meer aanbod kindvriendelijke restaurants

Er is nog veel meer kindervriendelijk horeca aanbod. Check hier de horeca adresjes in de regio. En ken je onze special met leukste pannenkoekenrestauarants in de regio al? 

Check wel goed van tevoren of het restaurant wel met de Kerst geopend is. We ontdekten nl. dat er best veel restaurants gesloten zijn.

 

Fijne Feestdagen!