Sinterklaas komt dit jaar op 18 november 2023 aan in Gorinchem. Hij neemt ook  z'n pieten  mee.  Vanaf 13 november is het Sinterklaasjournaal weer dagelijks om 18.00 te zien. Uiteraard trekt Sinterklaas ook weer het land in en zal hij ook de regio Zwolle aandoen.  

Landelijke intocht 

Het blijft allemaal wel erg spannend, maar zeker is dat Sint en z'n pieten op zaterdag 18 november in Nederland aankomt. We laten ons verrassen.

Sint intocht Zwolle

Sinterklaasintocht Zwolle

18 november 

Sinterklaas komt dit jaar in Gorinchem aan, maar uiteraard komt hij ook naar Zwolle. De Sinterklaasintocht vindt plaats op zaterdag 18 november 2022 en hij zal samen met zijn pieten en Pakjesboot om 14.00 uur aankomen bij het Rodetorenplein. Voorafgaand is er een al een mooie show ophet plein en water te zien.  Er zal extra veel aandacht worden besteed aan een mooi podium programma met muziek, dans, stunts en actie op een podium en op het water. Er is weer een parade door het centrum, maar deze keer wel met een andere route. Ook het eindfeest is dit jaar op het Rodetorenplein. 

Meer info =>

Sinterklaas Kampen

18 november 
Ook dit jaar komt Sinterklaas naar Kampen. Sinterklaas komt  in de ochtend naar Kampen gevaren en zal zijn pakjesboot om 10:00 uur aanleggen aan de kade bij het van Heutzsplein in Kampen. Om 9:30 uur begint het voorprogramma.  Kom je ook naar de intocht en verwelkom je Sinterklaas met z'n pieten?

Sinterklaasintocht Dalfsen

18 november 

Zaterdag 18 november komt de Sint met zijn Pieten weer naar Dalfsen. Als vanouds komt hij om 14.00 uur aan bij de Vechtkade nabij de jachthaven. Het welkom van Sinterklaas en de Pieten zal door de gewijzigde route dit jaar plaats vinden op het plein tussen de R.K. Kerk en het Pleijendal en de kindermiddag zal zoals gewoonlijk plaats vinden in het gebouw De Overkant.

Sinterklaas in Heino, Lemelerveld en Raalte

18 en 19 november

Op 18 november komt Sinterklaas naar Heino en Raalte en op zondag 13 november gaat hij naar Lemelerveld. 

Sinterklaas in Elburg

Kom naar de Sinterklaas intocht in Elburg op zaterdag 18 november 2023 wordt de Sinterklaas verwelkomd in de middeleeuwse Vestingstad Elburg. Het programma begint om 14.00 uur die dan in afwachting is van de stoomboot waarbij Sinterklaas aan boord is. Rond 14.30 uur komt de stoomboot met ruim 200 pieten aan boord aan in de haven van het prachtige Elburg.

Sinterklaasintocht Ommen

18 november 

Sinterklaas komt ook naar Ommen dit jaar. Vanaf 15.00 uur ben je welkom om Sint en de pieten  te komen ontvangen op de Vechtkade in het centrum!

Sinterklaasintocht Hattem

18 november

Om 13.30 uur komt Sinterklaas aan in de haven van Hattem en wordt hartelijk welkom geheten door de burgemeester en hopelijk ook door een heleboel zingende en juichende kinderen. Vanaf ongeveer 14.00 uur begint Blaaskapel de Kleikloeten te spelen en geeft hiermee het startsein voor een optocht door de winkelstraten. Rond ongeveer 15.00 uur komt Sinterklaas aan op de Markt en zal vanaf het balkon van het stadhuis alle kinderen op de Markt begroeten en samen met de burgermeester het startsein geven voor het Pietenfeest.

Sinterklaas in Zwolse wijken

Sinterklaas komt op 25 november naar Assendorp. Er is weer een groot feest op het Assendorperplein.

De Sinterklaasintocht in Stadshagen is weer op 25 november.

In Westenholte gaat Sint op 25 november door de wijk en is er een feest in het Anker.

In Zwolle Zuid is er op 25 november feest in het Winkelcentrum. Er is een pietenband en je kunt met Sint op de foto en nog meer.

Sint aftelkalender Go-Kids

Sinterklaas schoenzet & aftelkalender

Het wordt nu wel een beetje spannend, maar het gaat nu echt niet meer lang duren en dan komt Sint in Nederland aan. Om die spanning een beetje weg te nemen hebben we een prachtige schoenzet & aftelkalender gemaakt. Zo weet je kind precies wanneer de schoen gezet mag worden en hoeveel nachtjes slapen het nog is voordat Sint komt. Je kunt de kalenders gratis downloaden. 

Download de gratis Sinterklaas kalenders =>

Tref je foutieve informatie aan of heb je nog aanvullingen op het bovenstaande? Laat het ons weten via info@go-kids.nl