Ook sportclubs bijna klaar voor de vakantie.

Bij veel verenigingen loopt het seizoen op het einde. De laatste toernooien, familiedagen en wedstrijden worden gespeeld. Zo zijn er ook de Zwolse Tenniskampioenschappen geweest afgelopen week. De slotdag was bij Tennis Club Ittersum in Zwolle Zuid. Go-Kids vroeg kidsreporters Sam en Milou om een verslagje te maken van hun beleving van deze dag:

 

 

 

Hallo allemaal,
Wij zijn Sam en Milou. 
Wij hebben meegedaan aan een wedstrijd waardoor we deze blog mochten maken. Als tegenprestatie krijgen wij een privé tennisles van Morris Michel tennisschool. Als opdracht kregen wij mee om over onze ervaring op de finaledag van de Zwolse tennis kampioenschappen op te schrijven. Graag geven wij jullie een kijkje van deze super leuke dag bij TCI. Wij mochten onder begeleiding van Go-Kids een blog maken. Ondanks de regen was het een superdag. 's Ochtends was er een knutselhoek met leuke knutseldingen. Bijvoorbeeld knutsel een vaderdag cadeautje. Hier werd door heel veel kinderen  gebruik van gemaakt. 

Tussendoor werden er op de banen wedstrijden gespeeld om de finaleplaats. Ook wij moesten tegen elkaar. Dat vonden we natuurlijk erg spannend, en wat hebben wij een spannende wedstrijd laten zien. Wie er gewonnen heeft verklappen wij lekker niet :).

Om 11:00 uur stond er een leuk spel met het ballen kanon klaar. Fried de tennisleraar stond enthousiast op de spelers zijn ballen af te vuren. De winnaars kregen een mooie tennisbal op een houder. Zelfs de andere tennisleraar Morris durfde het gevecht met de ballenkanon aan. Haha helaas had hij geen prijs. Daarnaast stonden ook de volwassenen te strijden voor de finaleplaatsen. Tussendoor waren er lekkere hapjes en deden de mensen van de bardienst goed hun best. 


Binnen zagen we alle bekers en medailles op de tafel klaar staan. Deze werden tussendoor en aan het eind van de dag aan de Zwolse winnaars uitgedeeld. We waren wel moe maar ook blij met deze mooie dag toen we naar huis gingen, met zelf natuurlijk ook een mooie beker. 


Groetjes Sam en Milou

Zwolse Tenniskampioenschappen TCI 2019

 

En wat gaan jouw kids na de vakantie doen? Gaan ze door met dezelfde hobby/sport of gaan ze toch iets anders proberen? Waar wat? Op Go-Kids vind je een leuk club overzicht aan ideeën!