Zondag 12 mei is het Moederdag!

Een heerlijke dag waar kinderen vaak nu al erg druk mee kunnen zijn, want juist de voorpret is natuurlijk erg spannend!

Deze dag maak je extra gezellig door er lekker op uit te gaan. Gelukkig zijn er leuke Moederdag uitjes in de regio Zwolle te vinden, om alle moeders in het zonnetje te zetten! En sommige bedrijven hebben zelfs speciale acties tijdens Moederdag

We hebben een aantal leuke Moederdag tips voor je verzameld:

 

Rebound World

Samen springen met je kind(eren) bij Rebound World. Mama's springen nl. gratis mee op Moederdag!

Kom zondag 12 mei met je gezin jumpen bij Rebound World en maak gebruik van de Moederdag aanbieding. De mama's springen deze dag namelijk helemaal GRATIS mee!!

Alle peuters en kleuters (< 6 jr) zijn natuurlijk welkom van 09:00-10:00 uur.

Wel vooraf even reserveren.

Zwembad de Vrolijkheid

Alle moeders hebben met Moederdag gratis toegang tot zwembad de Vrolijkheid. Trek je bikini of badpak aan en neem samen met je kind(eren) een heerlijke plons.

 

Orchideeën Hoeve

Over een paar dagen is het alweer Moederdag! Leg jouw moeder extra in de watten met het unieke Moederdag luncharrangement of geniet samen van allerlei lekkere hapjes in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Meer info en reserveren: http://bit.ly/Moederdag-2019

 

Flierefluiter

Kom gezellig met je kids bij de Flierefluiter spelen. Als extraatje mogen alle moeders/oma's met moederdag gratis naar binnen! 

 

Netl, de wildste tuin

MOEDERDAG Light tea

Of je nu op onze camping staat of smorgens in je eigen badkamer je tanden poetst; iedereen is welkom! Verras jij je moeder, oma of een mama-to-be? Wij koken en bakken, kunnen jullie lekker kletsen en spelen.

En daarna samen op avontuur in de Wildste Tuin!

Museum de Oude Aarde

Aanstaande zondag 12 mei is het weer moederdag en daar hoort uiteraard een leuke actie bij! Verwen je moeder met een fijne massage rollers.. Nu verkrijgbaar op de webshop van Museum de Oude Aarde.

Shop je Moederdag cadeau nu op de webshop met 10 % korting met de code: MOEDERDAG2019

 

PEC Zwolle

Vier Moederdag tijdens de laatste thuiswedstrijd van PEC Zwolle tegen VVV Venlo. PEC Zwolle heeft een Moederdagarrangement bedacht: een verzorgde middag met lunch, moederdagcadeau en mooie plaatsen voor de wedstrijd. Aanmelden kan tot 9 mei 12.00 uur via de site van PEC. Uit de aanmeldingen zal PEC vijf moeders selecteren voor dit arrangement. 

Avontura Dronten

Voor alle moeders is er een kleinigheidje op Moederdag bij Avontura Dronten (op=op). Avontura verstopt elke uur een hart  in Avontura! Vindt jij het hart dan krijgt je als moeder een kadootje!

 

Brasserie Hart van Zuid

Zondag 12 mei is het weer tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten! Daarom verzorgt Brasserie Hart van Zuid deze dag een Moederdag ontbijt/ brunch bestaande uit: 

- koffie of thee met verse jus
- verse gerookte zalm van zalmrokerij de Ridder
- gerookte scharrelkip 
- huisgemaakte tonijnsalade
- vers gesneden Serranoham 
- ham, kaas, tomaat, komkommer gekookt eitje
- vers gebakken brood van Le Perron

Voor maar € 11,50 per persoon en alleen mogelijk op reservering.

Voorzomerfeest in Doepark Nooterhof

Hoewel het park gesloten was is Mileuraad Zwolle druk bezig om het park weer gedeeltelijk open te houden en zo worden er ook weer evenementen als een Voorzomerfeest georganiseerd.

Er zijn heel gevarieerde workshops en presentaties. Ook is er een speurtocht die kriskras door het park gaat. De bijenstal is open. Kids kunnen een ritje op een ezel maken. Dit wordt omlijst met gezellige muziek. Het theehuis is ook geopend.

 

Van der Valk Zwolle

Bij van der Valk Zwolle kun je met Moederdag terecht voor een uitgebreid ontbijt, moederdagbrunch of moederdag live cooking.

 

Zeldzaam mooi in Park Stadshoeve

Op zondag 12 mei is de eerste editie van de Zeldzaam Mooi Markt op Park de Stadshoeve in Zwolle. Park de Stadshoeve ligt midden in het hart van Stadshagen. Het is een markt met ambachtelijke lekkernijen, lokale kunst, streekproducten, oude ambachten, workshops, demonstraties en nog veel meer activiteiten

 

Wat je ook gaat doen met Moederdag, we wensen alle moeders en oma's alvast veel plezier!