Luc (12) uit Zwolle zingt woensdag live op NPO1 voor War Child

Het is bijna zo ver. Woensdag 21 november gaat Luc uit Zwolle live met zijn vader zingen tijdens de liveshow ‘Jij & Ik voor War Child’ op NPO1.  Luc en zijn vader hebben Go-Kids regio Zwolle uitgenodigd (jippie!! :) en wij volgen Luc dan ook voor en tijdens dit gala.

De afgelopen weken hebben Luc en zijn vader Jeroen hard gewerkt om straks op het podium te kunnen  'knallen’. Ze hebben zangworkshops gevolgd bij Babette Labije, een danceworkshop van choreograaf Shaker, hebben persfoto’s gemaakt televisieopnames en heel veel interviews gedaan. En misschien heb je Luc tijdens de Sinterklaasintocht gezien op het Go-Kidsplein? Hij zong daar voor Sinterklaas en heel veel kinderen op het grote podium 2 prachtige nummers.


Wat kunnen we verwachten van Luc? Luc vertelt: 

“Op woensdag 21 november vanaf 21.20 uur is er een rechtstreekse uitzending bij de EO op NPO1. Tijdens deze uitzending ga ik met mijn vader en de drie andere koppels het openingsnummer zingen. Ook zingen wij nog 3 duetten samen net als alle andere deelnemers. Via een SMS kan het thuispubliek op ons stemmen. Natuurlijk willen we graag winnen, dus stem op ons! Naast de liedjes van de koppels treden er bekende artiesten op zoals Trijntje Oosterhuis, Douwe Bob en misschien nog wel een hele grote internationale artiest. De show duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Tijdens de show zie je ook hoe wij door Marco Borsato verrast zijn met verborgen camera’s, dat wordt echt lachen. Ook zijn er andere beelden van ons te zien die al eerder zijn opgenomen. Het wordt een groot spektakel.”

Nog even oefenen

“Voor het zover is, oefenen we nu met orkestbanden onze liedjes. Misschien zie je mij nog op het podium met mijn gitaar. Daar hoop ik enorm op. Dinsdag en woensdag zijn onze repetitiedagen op het echte podium. Daar heb ik heel veel zin in.”

Stemmen op Luc & Jeroen

De liveshow ‘Jij en Ik voor War Child wordt woensdag 21 november 2018 om 21.20 uur op NPO1 uitgezonden. Marco Borsato en Tooske Ragas presenteren de avond. De kijker bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt,  dus....: 


Graag allemaal stemmen op Luc en Jeroen uit Zwolle!