Luc en Jeroen uit Zwolle zingen in live TV-show over War Child

Wisten jullie dat Luc (12)  uit Zwolle door de zware voorselectie is gekomen om op 21 november live te zingen in het muziekprogramma rondom Warchild? Go-Kids Zwolle volgt Luc en Jeroen op weg naar ditt muzikale televisiegala ‘Jij & Ik voor War Child’. We hebben de vader van Luc, Jeroen (46) gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. 

Op 21 november 2018 om 21.20 uur op NPO1 zingen zij drie bekende hits tijdens een rechtstreekse uitzending. De kijker bepaalt wie de winnaar wordt. Allemaal stemmen dus op Luc en Jeroen!


Waarom doen ze eigenlijk mee?

“Muziek is onze passie. Het mogen zingen voor een goed doel is voor ons aanleiding geweest om ons op te geven. War Child zet zich in voor kinderen in oorlogsgebieden. Dat kan zijn een veilige plek om te kunnen spelen, waar ze naar school kunnen te gaan en waar ze kind kunnen zijn. Een kind hoort niet thuis in oorlog. War Child geeft kinderen een kans om een stabiele en vreedzame toekomst op te bouwen. Wij helpen deze avond om nog meer kinderen een Safe Space te geven. “


Verrast door Marco Borsato

Marco Borsato (ambassadeur van War Child) heeft Luc en Jeroen verrast met een ticket tot de liveshow. “We kunnen je vertellen dat het op een ludieke wijze was met verborgen camera’s. Hoe dit ging? Dat blijft nog even geheim tot de liveshow.”


Een druk programma

Nog drie weken te gaan tot de liveshow. Luc en Jeroen hebben sinds de bekendmaking een druk programma. Interviews, persfoto’s en natuurlijk heel veel oefenen. Ze gaan namelijk drie bekende hits zingen. “We moeten heel veel tekst leren. De liedjes oefenen we thuis en tijdens de zangworkshops bij Babette Labeij in Amsterdam. De drie liedjes mogen we nog niet aan jullie bekend maken. Kijken dus op de 21enovember!”

Liveshow

Op 21 november 2018 om 21.20 uur wordt de liveshow Jij & Ik voor War Child rechtstreeks uitgezonden vanuit het theater Agora te Lelystad.  Marco Borsato en Tooske Ragas presenteren de avond. Naast vier ouder-kind-koppels treden een aantal grote artiesten op. De kijkers thuis bepalen wie de winnaar wordt van deze bijzondere tv-show.