Leuke activiteiten met Pasen voor kinderen en de gehele familie in regio Zwolle

Pasen is een perfect moment voor een leuk gezinsuitje. Aangezien Pasen ook echte lente feestdagen zijn, hebben wij zoveel mogelijk leuke activiteiten uitgezocht. Wij hebben niet alleen de kindvriendelijke plekken opgezocht, maar ook de restaurants die paasbrunches, paasontbijten of lunches aanbieden of toffe plekken waar je een paasknutsel kan maken. Kortom je hoeft je niet te vervelen, met dit overzicht.

pasen dinoland

Dinoland Zwolle

Op zondag 9 april en maandag 10 april is het weer Pasen. Pasen gaat in Dinoland niet voorbij zonder het jaarlijkse (dino) eieren zoeken. Er wordt tevens een paasbrunch georganiseerd.

Pasen bij Dinoland

Pathé Zwolle

Het paasweekend is een ideaal moment voor een filmuitje. Er zijn zijn genoeg leuke kinder- en familiefilms bij Pathé Zwolle te zien.

Kijk hier voor het complete filmaanbod en agenda.

Pasen flierefluiter

De Flierefluiter

Heerlijk spelen bij de Flierefluiter en tijdens Pasen worden de Pasen en Kuikentjesdagen georganiseerd. Op deze dagen is er van alles te doen bij de Flierefluiter.  Zo komt de paashaas langs, maar er wordt ook geschminkt en je kunt leuke prijzen winnen,

Pasen bij Flierefluiter =>

Boscafé bij camping de Lemeler Esch

Op 2e Paasdag kun je weer heerlijk genieten van de paasbrunch in het Boscafé op camping de Lemeler Esch. ( niet alleen voor campinggasten) Ook kunnen kids na afloop paaseieren gaan zoeken.

Passbrunch Boscafé =>

Restaurant Lokate

Kom op 1e Paasdag ( 9 april) naar de paasbrunch van Restaurant Lokate in Wijhe. De paasbrunch wordt van 11.00 tot 14.00 georganiseerd.

Er is voor de kids vermaak en na afloop is er een voorjaarswandeling puzzeltocht met eieren zoeken mogelijk. 

Pasen Lokate =>

 

pasen reimink

Restaurant Reimink 

Op zondag 9 april met 1e Paasdag organiseert Restaurant Reimink in Heeten een paasbrunch.  Je wordt ontvangen met een koffie en paaslekkernij en daarna kun je met je gezin en of familie genieten van een paasbrunch buffet. Kinderen kunnen zich ook heerlijk uitleven in de grote speeltuin.

Pasen Reimink =>

Restaurant 't Binnenhof

Restaurant 't Binnenhof in Paasloo organiseert net als voorgaande jaren weer op 1e en 2e Paasdag een paasbrunch en paasbuffet. Er zijn dit jaar 2 shifts voor de paabrunch, maar je kunt ook in de avond genieten van een paasbuffet. Kids kunnen eieren gaan zoeken en ze kunnen eindeloos spelen op de speelzolder. Ze hebben een eigen buffet en ze eten gratis mee. 

Pasen Binnenhof =>

paasbrunch Netl

Netl

Maak met je familie een flinke wandeling, ga op ontdekking in het Avontuurlijk Speellandschap en klets lekker bij in het Paviljoen van Netl. Ook dit jaar verzorgt  Netl op 1e en 2e Paasdag weer een supermooie paasbrunch.

paasbrunch Netl =>

Zwembad de Vrolijkheid

Dit uitje is speciaal voor kinderen. Ze kunnen op Goede Vrijdag hun paasweekend goed starten met een  zwemdisco bij zwembad de Vrolijkheid.

Julianatoren

Kom in het Paasweekend paaseieren zoeken met Jul & Julia bij kinderpretpark de Julianatoren. De paashaas heeft hééééél veel paaseieren verstopt in het Julianatoren-bos. 

Zwolse theaters

Een cultureel uitje dit Paasweekend? Waarom niet. Zwolse theater biedt de prachtige voorstelling Wolfgang, het wonderjong.  Er is een voorstelling op 1e en 2e paasdag.

Wolfgang, is een sprankelende en muzikale familievoorstelling over Wolfgang Amadeus Mozart en zijn leven als kindster én recalcitrante puber, met originele liedjes van Theo Nijland, gebaseerd op Mozarts muziek.

pasen orchideeën hoeve

De Orchideeën Hoeve

Ook in Flevoland, de Orchideeën Hoeve heeft een paasontbijt op 1e en 2e Paasdag en biedt ook leuke paasactiviteiten aan.  Combineer je paasontbijt met een heerlijk dagje uit in de Orchieeën Hoeve. Leuk voor jong en oud.

Paasontbijt Orchideeën Hoeve =>

 

Pasen preston palace

Preston Palace

Vier de Paasdagen in Preston Palace.  Je kunt kiezen voor een overnachting in een familiekamer en je hebt alles onder één dak en dat voor een all-in prijs, maar je kunt ook kiezen voor een dagje uit met alle faciliteiten. En het is ook mogelijk om alleen een Twentse Paasbrunch te doen. Volop keuze.

Pasen in Preston Palace =>

Paasvuren

Een echte Oosterse traditie mag natuurlijk niet ontbreken met Pasen en dat zijn natuurlijk de Paasvuren. Check goed vooraf of het paasvuur in het dorp wel doorgaat, want de paasvuren staan ivm milieu ed. erg onder druk waardoor het bijna niet meer mogelijk is. 

Paastips Go-Kids

Nog meer Paastips

Paasknutsels

Vinden jouw kids knutselen leuk en wil je het Paasweekend leuk gaan aankleden, bekijk dan onze gratis paasknutsels.

Paasknutsels =>

Er zijn nog meer leuke activiteiten in het Paasweekend te doen. Check onze agenda.

 

We wensen je alvast een Vrolijk Pasen!