Leuke activiteiten met Pasen voor kinderen en de gehele familie in regio Zwolle

Pasen is een perfect moment voor een leuk gezinsuitje. Aangezien Pasen ook echte lente feestdagen zijn, hebben wij zoveel mogelijk leuke activiteiten uitgezocht. Wij hebben niet alleen de kindvriendelijke plekken opgezocht, maar ook de restaurants die paasbruches, paasontbijten of lunche aanbieden of toffe plekken waar je een paasknutsel kan maken. Kortom je hoeft je niet te vervelen, met dit overzicht.

Dinoland Zwolle

Kom eieren zoeken. Vind het gouden ei en win Rexie!

Op zondag 21 april en maandag 22 april is het weer Pasen. Pasen gaat in Dinoland niet voorbij zonder het jaarlijkse (dino) eieren zoeken. Dit jaar liggen er niet alleen smakelijke choco-eieren verstopt, maar ook een gouden ei. Vind je dit gouden ei, dan win je Rexie. De stoere en knuffelige pluchen dino. 
Op beide dagen zal er 1 gouden ei verstopt worden.

 

Pathé Zwolle

Deze meivakantie kun jij je weer laten onderdompelen in de kleurrijke wereld van actie, avontuur en plezier bij Pathé Zwolle! Ga o.a. op reis naar Wonder Park, ontdek mee met Mascha en de Beer of reis mee met Circus Noël. Naast de film is er natuurlijk het springkussen, een speurtocht met leuke prijzen en in de kidscorner kun je lekker komen kleuren en spelletjes spelen. Een kinderticket is er al vanaf €6,-! Kijk hier voor het complete filmaanbod en agenda.

 

De Flierefluiter

Heerlijk spelen bij de Flierefluiter en tijdens Pasen kun je op zoek gaan naar het gouden ei, en een verrassing winnen. Ze verstoppen het ei (of de eieren) de hele dag door, dus voor iedereen kans om wat te winnen. 

 

Boscafé bij camping de Lemeler Esch

Op 1e Paasdag kun je weer heerlijk genieten van de paasbrunch in het Boscafé op camping de Lemeler Esch. ( niet alleen voor campinggasten)

 

Netl

Maak met je familie een flinke wandeling, ga op ontdekking in het Avontuurlijk Speellandschap en klets lekker bij in het Paviljoen van Netl. Ook dit jaar verzorgen ze op 1e en 2e Paasdag weer een supermooie paasbrunch. Dit uitje is goed te combineren met de tulpenroute in Flevoland.

 

Winkelcentrum  Zwolle Zuid

Op zaterdag 20 april in Winkelcentrum Zwolle Zuid  tussen 12.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om te komen knutselen en lekkere paascupcakes te versieren! De medewerkers van kinderdagverblijf Smallsteps begeleiden een leuke paasknutselactiviteit en maken van iedereen een schattig paashaasje. Natuurlijk krijgen de haasjes ook een lekker paaseitje tijdens het knutselen.

Gasterij Spiezz

Ook met Pasen kun je in Gasterij Spiezz op 't Hooge Holt gezellig met je familie en vrienden uit eten. Naast alle activiteiten die het recreatieteam verzorgd, hebben ze speciaal op 1e en 2e Paasdag een PaaZZbrunch voor het hele gezin! Deze brunch is natuurlijk goed te combineren met spelen bij Mad Monkey Jungle en de paas bowling deal.

Museum de Oude Aarde

Kom gezellig paaseieren zoeken bij de Museum de Oude Aarde! Een leuke activiteit voor het hele gezin!

Lucky Luck Paas editie:
- Spannende paas-speurtocht door het museum, lukt het jullie om alle vragen te beantwoorden en alle paaseieren te vinden?
- Goudzoeken in de Crystal Creek
- Kraken van een Mexicaanse kristal Geode
Paas actie: nu vanaf €4,95 i.p.v. €6,95!

Heb jij de paashaas, samen met kip Piri-Piri al gespot in het dorp Giethoorn?

 

Mad Monkey Jungle

Kom gezellig met korting bowlen tijdens Pasen bij Mad Monkey Jungle op  Vakantiepark 't Hooge Holt.

50% korting deal op de bowling baanhuur vanaf 1 uur bowlen. Geldig van 19 t/m 22 april 2019!

 

Happy Fun beach op Vakantiepark het Stoetenslagh

Een heerlijk weekend om te genieten van het voorjaar en natuurlijk om gezellig samen te zijn met de familie! Heb je nog geen plannen voor de Pasen? Kom dan naar Happy Fun Beach op vakantiepark het Stoetenslagh om samen te genieten van een heerlijke paasbrunch in Hardenberg! Aansluitend is er uiteraard ook een leuke paasactiviteit voor de kinderen! Ook toegankelijk voor niet parkgasten.

 

Bubbelsbewegen

Iedere vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur is er voor kinderen vanaf 8 jaar die in het bezit zijn van een geldig A diploma een gevarieerd Fun-programma. En op Goede Vrijdag is er een heus King party!

 

Theater de Voorveghter

Juf Roos is dé YouTube-hit van het jaar. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar het theater voor een doldwaas avontuur!

Monkey Town Zwolle

Monkey Town is beide Paadagen geopend en kinderen kunnen op 2e Paasdag eieren zoeken en eieren versieren.

 

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Kom op Tweede Paasdag genieten op de Paasfair bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, de plek om het buiten te proeven en beleven! Verschillende standhouders bieden hun producten aan, van sieraden, bloemen en tuinaccessoires tot outdoorproducten, lifestyle en proeverijen. De fair is natuurlijk ideaal te combineren met een wandeling of spelen in de speeltuin. En je kunt natuurlijk ook wat eten en drinken bij Buitengewoon Lekker.

 

Zwembad de Vrolijkheid

Dit uitje is speciaal voor kinderen. Ze kunnen op Goede Vrijdag hun vakantie goed starten met een super zwemdisco bij zwembad de Vrolijkheid.

Tulpenfestival

Net is buiten onze regio, maar zeker leuk om te doen tijdens het Paasweekend. Bezoek de prachtige tulpenvelden in Flevoland. Er is zelfs een tulpenfestival.

 

Avontura Dronten

Kom pasen vieren bij Avontura Dronten! Op eerste en tweede Paasdag gaat het animatie team tussen 11.00 en 14.00 uur volop aan de slag om met de kinderen leuke paas dingen te knutselen! En natuurlijk zijn er paaseieren verstopt in Avontura!  Vindt jij het gouden ei?

De paashaas loopt rond om samen met Okke te dansen en de kinderen te helpen zoeken naar het gouden ei!

 

De Orchideeën Hoeve

Ook in Flevoland, de Orchideeën Hoeve heeft een paasontbijt op 1e en 2e Paasdag en biedt ook leuke paasactiviteiten aan.  Zo is er een meet & greet met de toppers van jungle. En er zijn ontmoetingen mogelijk met de dierenverzorgers.

 

Paasvuren

Een echte Oosterse traditie mag natuurlijk niet ontbreken met Pasen en dat zijn natuurlijk de Paasvuren.

 

Er zijn nog meer leuke activiteiten in het Paasweekend te doen. Check onze agenda.

 

We wensen je alvast een Vrolijk Pasen!