Leuke schoenzet en pakjesavond kado ideeën uit Zwolle!

De Sinterklaas periode  is altijd weer een drukke tijd. Voor Sint en de Pieten, maar ook voor al die hulp sinterklazen.  De Piet van Zwolse komaf is al op onderzoek geweest en heeft o.a. de Go-Kids site gebruikt om inspriratie op te doen. Hij heeft een lijstje met kado ideetjes voor je samengeteld die Sinterklaas makkelijk in Zwolle kan kopen. 

Een aantal kadootjes zijn echte schoenkadootjes en sommige kadootjes zijn echt bedoeld voor de oudere kids die bijna alles al hebben. En als je als hulp sinterklaas echt niks kunt verzinnen, kun je kids ook een uitje of beleving kado doen. Laat ze zelf op Go-Kids zoeken! Bij onze eigen kids scoort dit al jaren goed.

Hier zijn onze tips: 

JoePPie 

Zo is Piet bij JoePPie goedspeelgoed langs geweest en hij heeft leuke ideeën opgedaan, dus heeft hij een Top 5 lijstje gemaakt. Je kunt de kadootjes in de winkel, kopen, maar JoePPie heeft ook een webshop. Is net zo makkelijk.

  1. Bouwen met rietjes
  2. Ballenkanon
  3. LaQ (constructie speelgoed)
  4. Uiltjesspel
  5. Foamclay

Zwembad de Vrolijkheid

Is je kind op zwemmen of zit hij of zij nog op zwemles? Wist je dat Optisport zwembad de Vrolijkheid een heleboel knuffels heeft? Leuk om ze allemaal te sparen.

Is je kind te oud voor deze knuffels, dan is het misschien leuk om zwemkaartjes te geven. Op vrijdag 21 december is er weer een Super zwemdisco.

Rebound World Zwolle

Heb je sportieve kinderen of heb je een stuiterbal in huis rond lopen, dan is een Sint pakketje met entreekaartje van Rebound World Zwolle het perfecte kadootje.

Pepernotenfabriek van Delft

Voor de grote snoeperts heeft Piet ook iets leuks bedacht. Er is in Zwolle sinds een tijdje een pop up winkel van Pepernotenfabriek van Delft. Hier hebben ze de lekkerste pepernoten. De keuze bijzondere smaken is zo groot dat het moeilijk kiezen is.

Indoor speelparadijzen

Is jouw kind dol op spelen en klautern in een speelparadijs, dan is een entreekaartje voor een Zwols speelparadijs natuurlijk ideaal. We hebben er in Zwolle 2, maar ook in de omgeving van Zwolle is er keuze genoeg.

Pathé Zwolle

Het leukste uitje in het donker is natuurlijk bij Pathé Zwolle. Voor kleine kids is de bioscoop een geweldige beleving. Gezellig samen naar de Sinteklaas film. De oudere kids gaan graag alleen naar de film, want dat is stoer. En er is keuze genoeg, check de filmagenda maar. 

Zwolse winkels

De afgelopen weken hebben we het aanbod met winkels op onze site weer flink uitgebreid. Er zijn zoveel leuke winkels in Zwolle te vinden. Van leuke en zelfstandige speelgoedwinkels tot toffe kledingwinkels voor een nieuwe outfit en snoepwinkels.

Online shoppen

Ben je nog meer van het gemak en heb je gewoon niet zo veel tijd of zin om de winkels af te gaan. Geen probleem Om het je makkelijk te maken heeft Go-Kids een top 20 kado ideetjes voor je samengeteld die je makkelijk online kunt bestellen. Vaak vandaag besteld (over)morgen in huis...