Joshua stelt winnende persvraag aan John van 't Schip van PEC Zwolle.

16 september 2018 - Tijdens de PEC Zwolle open dag van juni jongstleden mochten kinderen op het Go-Kids court hun eigen persvraag voor PEC Zwolle bedenken. En de bedenker van de leukste vraag mocht hem in het echt gaan stellen! Joshua Wursten was de gelukkige winnaar; hij bedacht de leukste vraag, en deze was voor de trainer John van 't Schip. Afgelopen zondag was het zover, na de wedstrijd tegen Vitesse, die helaas verloren werd, mocht Joshua aan John van 't Schip vragen 'wie er in zijn team de expert is in omhalen maken'. 

Bijna ging het hele feest niet door...we waren Joshua namelijk kwijt! Na een half uur zoeken kwamen we erachter dat meneer al vrolijk achter de schermen zijn vraag aan John had gesteld en meteen van de gelegenheid gebruik had gemaakt om op de foto te gaan met wat spelers en een hele rits aan handtekeningen te verzamelen! 

Joshua was helemaal in de wolken, maar helaas konden we de vraag hierdoor niet opnemen en ook het antwoord van John..maar John antwoordde volgens onze kleine held als volgt:

(Misschien helemaal niet) Toevallig werden er door PEC Zwolle twee prachtige omhalen gemaakt in de wedstrijd, waarvan de mooiste door de nieuwe Italiaanse aanwinst Gianluca Scamacca gemaakt werd...helaas hield de keeper hem tegen. Maar John van 't Schip heeft hoge verwachtingen van deze jonge Italiaan! 

Tot slot kreeg Joshua nog een PEC sjaal van Go-Kids, en kon er een tevreden kereltje naar huis en de volgende dag op school alles nog eens uitgebreid vertellen! Met sjaal om natuurlijk.