Samen zijn we (regio) Zwolle!

Het zijn rare tijden, maar omdat alles nu in Nederland gesloten is, worden we wel creatief en bedenken we de leukste alternatieven om lokale ondernemers te helpen, maar ook om bijvoorbeeld jarige kinderen toch wat leuks te kunnen bieden. Zo hadden we met Go-Kids een online speurtocht op de site. Nu hebben een groot aantal Zwolse bedrijven de handen in één geslagen en hebben ze het Unlock38 hamsterspel bedacht.  Speciaal voor het paasweekend. 

En wat als je kind onlangs jarig was of binnenkort jarig is? Geen kinderfeestje vieren of heel lang wachten? We hebben een paar oplossingen met een escape room en lasergame die je direct @home kunt doen, maar ook leuke vouchers waarmee je kind kan uitkijken naar een leuke activiteit op een later moment. 

En heb je al eens gedacht aan de bedrijven met dieren? Deze bedrijven hebben nu geen bezoekers en dus geen inkomsten, maar de dieren moet wel verzorgd worden en te eten hebben. Om zo'n dierenpark te steunen kun  je helpen door een voucher aan te schaffen en of een dier te adopteren!

Kijk je even mee? 

Unlock38, het Zwolse online hamster spel

Wil je een leuk en online spel doen dit Paasweekend en kans maken op leuke prijzen? Kraak dan de kluis van de hamsters van Unlock38! De materialen om normaal te leven zijn verdwenen, ze zijn gehamsterd! Ze schijnen verstopt te zijn op de vele sites van Zwolse bedrijven. Vind zo snel mogelijk alle gehamsterde producten bij alle bedrijven en kraak de kluis van de hamsters. Deze producten bevinden zich ergens op de webpagina van de bedrijven die meedoen.

Het spel is alleen op 11 en 12 april te spelen.

Escape room @home (kinderfeestje)

Is je kind binnenkort jarig en wil je hem of haar toch verrassen met een feestje waar hij of zij z'n vriendjes en/of vriendinnetjes bij kan betrekken? Bestel dan de nieuwe Escape Room @ Home game voucher! Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je speelt de game namelijk via een app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Speel het tegelijk met je vriendjes die ook gewoon thuis zijn en hoor wie de winnaar is! 

Skills Voetbal kinderfeestje voucher

Doet je kind niets liever dan voetballen en is hij of zij binnenkort jarig? Geef dan een voetbalfeestje van Skills Voetbalschool Zwolle cadeau! Met deze voucher kun je je zoon of dochter toch blij maken in deze bijzondere periode. Met de voucher boek je je feestje dan op een moment dat alles weer mag.

En wist je dat je je ook kan aanmelden voor de Zwolse  zomer Voetbaldagen. Deze zijn in de laatste week van de zomervakantie.

Cadeau voucher en korting bij Dierenpark Taman Indonesia

Maak jezelf of iemand anders blij met deze cadeauvoucher met korting voor Taman Indonesia in Kallenkote!

Met de voucher twv €30,- mag je voor €34 besteden op het park, je bespaart dus €4! Neem de voucher mee naar de kassa voor toegangskaartjes tot het park, en/of een cadeaubon voor de (resterende) waarde van de voucher. Leuk om cadeau te doen! 

Adopteer een eekhoorn bij Taman Indonesia en help dit diertje de corona crisis door!

Dierentuinen hebben het extra moeilijk nu. Zonder bezoekers zijn er geen inkomsten, maar de verzorging van de dieren gaat natuurlijk gewoon door! 

Jij kunt helpen door een dier te adopteren. En met deze adoptie ontvang je meteen 2 vrijkaartjes voor je eerstvolgende bezoek aan dit bijzondere dierenpark!  Go-Kids heeft een adoptieprogramma voor de superschattige Tamiops Eekhoorn. Voor €45,- help jij dat dit diertje kan blijven! En met je adoptieticket ontvang je ook een leuk informatiepakket over dit diertje dat je met je kinderen kunt delen. En later als het dierenpark weer geopend is ga je op bezoek bij je adoptiediertje.

Lasergamen @home

Vier je je kinderfeestje thuis? Huur dan een Lasergame set om je feestje onvergetelijk te maken! En via deze Go-Kids deal ontvang je meer dan 10% korting!

Deze complete set bestaat uit 10 pistolen en 4 targets voor extra spelvormen. Ideaal voor kinderfeestjes of zo maar thuis met het gezin! De lasergame kan overal gebruikt worden. Van (speel)tuin, plein, gymzaal tot in het bos!

De lasergamepistolen kan je in maximaal 4 verschillende teams zetten, met een onbeperkt aantal spelers. Het heeft een bereik van maximaal 30 meter en je moet schieten op het pistool. Aan de zijkant van je pistool staan je 'Levensbalkjes"  Licht, geluid en tril effecten.

Jump arrangement bij Krazy Kangaroo

Helaas kunnen de sportieve kids niet meer jumpen bij Krazy Kangaroo, maar je kunt al wel vast een voordelig jump arrangement boeken voor als je wel weer kunt gaan jumpen. Met je e-ticket kun je dan een tijd reserveren.