Halloween wordt steeds populairder. Ook in  regio Zwolle worden er steeds meer activiteiten georganiseerd rondom deze feestdag. Op tal van locaties in regio Zwolle worden leuke spooktochten en activiteiten georganiseerd in het laatste week of weekend van oktober. 

We lichten er een paar tips voor je uit: 

Heksendoorn

Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

Opperheks Odelia heeft het Avonturenpark Hellendoorn omgetoverd in Heksendoorn; hét Halloween evenement voor families! Het volledige park is aangekleed (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), er zijn extra activiteiten, spookhuizen en nog veel meer griezelige belevenissen. Op de zaterdagen is het park extra lang geopend.

Happy Halloween in Attractiepark de Waarbeek

Happy halloween bij de Waarbeek in Hengelo Dat is All-inclusive Griezelen, spoken, eten en drinken! Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kun je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen.

Halloween in Julianatoren

Tot en met 5 november 2023 is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren.

Hallowieje week in restaurant Lokate in Wijhe

Hallowiejeweek is de week dat Wijhe in teken staat van Halloween en er worden veel activiteiten in restaurant Lokate georganiseerd.

halloween party Vrolijkheid

Halloween zwemdisco party in Zwembad de Vrolijkheid

Op vrijdag 27 oktober is er geen normale zwemdisco maar een Halloween party.

Nog meer leuke uitjes in de regio

Halloween tips Go-Kids

We hebben nog meer Halloween tips. Ben je op zoek naar een griezelige Halloween kinderfilm? We hebben een paar tips voor je.

Kinder Halloween films =>

Ben je op zoek om het thuis lekker griezelig te maken en kun je nog wel wat tips gebruiken?  Welke voorbereidingen kun je voor thuis treffen? Denk aan decoratie, pompoenen, verkleedkleding, lekkere maar griezelige hapjes, organiseren van een spooktocht. We hebben een paar tips voor je.

Halloween tips voor thuis =>

Zijn jullie dol op pretparken en wil je graag gaan griezelen in een pretpark? Een aantal park hebben al jaren een speciaal Halloween programma. Check hier de griezel pretparken. De meeste attractieparken hebben een special kinderprogramma en de avonden zijn vaak special voor de diehards en volwassenen. 

Halloween in een pretpark =>

Veel griezelplezier!