Dinoaland's Dinozine Show  - een spannend spectakel! 

Go-Kids reporters Aissa en Samuel mochten de nieuwe show van Dinoland komen bekijken. Hier lees je wat ze ervan vonden!

Aissa (4) en Samuel (9) waren al eens eerder naar Dinoland geweest, maar ze stonden te popelen om als echte reporters verslag te mogen doen! Ieder jaar zijn er weer nieuwe dingen te ontdekken in Dinoland, zo ook nu. We zijn mooi op tijd voor de show dus gaan we eerst even het park verkennen. Het valt op dat er weer veel moois is bijgekomen, en het zal er wel goed zijn voor de Dino's want hun aantallen blijven maar groeien! 

Dinozine

We staan bij de show mooi vooraan te wachten en de spanning stijgt als we het theater binnen mogen. Samuel wil lekker bovenin alles bekijken maar Aissa vindt het toch iets veiliger op schoot. De muziek alleen is al spannend! De show gaat over een verhaal terug in de tijd dat mogelijk wordt door de uitvinding van 'Dinozine'.  De show duurt 20 minuten, maar het lijkt veel langer omdat er lekker veel bebeurt. En die 20 minuten is precies goed voor de spanningsboog van de kinderen. 

Met rook effecten, spannende muziek, mooie dino props, goede acteurs en een dosis humor blijf je van begin tot eind geboeid. Leuk voor kinderen, en leuk voor ouders! Aissa vond het af en toe wel een beetje spannend, en dat kwam vooral door de muziek. Maar de spanning wordt op precies het juiste moment omgezet, en toen ze de dino ook nog eens een blad mocht voeren, vond ze het helemaal prachtig!

De show is gemaakt door van 't Ende producties, en dat merk je. Van decor, tot verhaal en muziek zit het goed in elkaar en de acteurs waren top. Een echter aanrader! 

Is jouw kind een echte Dinoland fan? Dan mag hij of zij deze show niet missen! 

Nieuwe glijbaan

Na de show gingen we natuurlijk nog ff het park in en hebben we met z'n allen de nieuwe supergrote glijbaan uitgeprobeerd...de foto van de grote mensen hebben we maar even weggelaten maar hier zie je hoe tof de nieuwe glijbaan is! :)

 

Wil je ook de show komen bekijken? Check dan wel even of hij draait. De show draait namelijk niet alle dagen maar is alleen te zien in de weekenden, feestdagen en vakantieperiodes.