Ballorig Wijhe is al jaren een begrip in het indoor speelparadijzenland. Tijd om het eens goed uit te testen. Onze jonge Go-Kids reporters gingen op onderzoek uit en doen verslag van hun bezoek.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderfeestje Ballorig Wijhe
Meer weten

Kinderfeestje Ballorig Wijhe

Handelsweg 10, Wijhe

Welkom bij Ballorig in Wijhe! Bij Ballorig Wijhe zijn er heel veel leuke dingen te doen. Je kunt er ... bekijk

 
Indoor speelparadijs Ballorig Zwolle
Meer weten

Indoor speelparadijs Ballorig Zwolle

Ossenkamp 6, Zwolle

Kom spelen, rennen, klimmen en klauteren bij Ballorig Zwolle Goed of slecht weer, in de Ballorig ind... bekijk

 

‘Yes, we gaan naar Ballorig! Dan ga ik met Sophie in de helikopter.’

‘De helikopter? Wat doe je dan?’

helikopter  ballorig Wijhe

Nou dat was al snel duidelijk toen we binnen waren; schoenen uit bij één van de zitjes en gaan! Sophie zei last van hoogtevrees te hebben, maar nadat ze één rondje had gezien stapte ook zij in en trapte mee om bovenin de ruimte aan een rail te ‘vliegen’ in de helikopter. Daarna nog een keer, want ze wilde niet alleen in de politiehelikopter maar ook in de traumahelikopter.

glijbaan Ballorig Wijhe

Als ouder dan alle tijd om een lekker bakkie koffie te  halen en voor de kinderen alvast een kan suikervrije ranja. In het midden van de grote ruimte heb je wel door waar je kinderen ongeveer spelen. Er is genoeg te doen voor veel verschillende leeftijden.

trampoline ballorig wijhe

Natuurlijk, zoals in veel binnenspeelhallen, een klimstuk met glijbanen, trampolines en voor de allerjongste hetzelfde alleen dan in het klein en nog overzichtelijker. Ideaal dat deze ruimte is afgezet. Je hebt een circuit met stoere racewagens. En voor de voetballers (jong en oud) een pannakooi. Wat je niet vaak tegenkomt in een binnenspeelhal is een kasteel en dan ook nog eens zo’n grote. Het is hier iets donkerder dus de gekleurde (disco)lampen maakt het nog spectaculairder. Sommige kinderen vinden dit gedeelte spannend, anderen laten hun fantasie helemaal gaan en staan als een prinses op het balkon.  

Zo nu en dan rennen (dat is toch wat de meeste kinderen het liefst doen) even langs het zitje en nemen dan wat te drinken om vervolgens weer gauw verder te gaan.

Blokjes bij Ballorig Wijhe

En willen ze op een gegeven moment even wat rustigs doen en erbij zitten dan kunnen ze bijvoorbeeld bouwen met houten blokjes bouwen of met de lego spelen en speel jezelf ook weer heerlijk mee.

Kortom: de kids hebben zich heerlijk vermaakt in Ballorig Wijhe en zo'n middag is zeker voor herhaling vatbaar.

Log In