Doe mee met de Go-Kids online speurtocht langs een groot aantal uitjes in de regio Zwolle!

Go-Kids biedt iets leuks in deze bizarre tijd.... een Online Speurtocht!

Nu we niet of nauwelijks nog naar buiten kunnen en de lente zon ons continue naar buiten roept is dat best lastig. We willen juist nu graag naar buiten en leuke dingen doen. Helaas is dat voorlopig niet mogelijk,  maar we willen jullie wel blij maken met leuke uitjes voor als we wel weer naar buiten kunnen. En daarom hebben we een online speurtocht gemaakt die je langs diverse uitjes zoals themaparken, theaters, musea, horeca, winkels en nog veel meer laat gaan.

Doe mee met de online speurtocht en  vind 10 letters die bij de uitjes verstopt staan en maak er een woord van! Ga gelijk op zoek naar de eerste letter op de Go-Kids site => Waar kun je als een kangoeroe lekker springen? ( Deze plek vind je in Zwolle) 

Kijk op de Go-Kids regio Zwolle  site en start je speurtocht! 

Wat kun je winnen?

Maak de speurtocht en zet de gevonden letters in de juiste volgorde en vorm een woord van 10 letters ( clue: een activiteit in het voorjaar, bestaande uit 2 woorden  van 5 letters) en mail je antwoord  uiterlijk 5 april naar info@go-kids.nl en dan maak je kans op te gekke prijzen, die je (hopelijk) dit voorjaar kunt gaan bezoeken:

  • 2 kaartjes van Dinoland
  • 2x 2 kaartjes van Dierenpark Taman Indonesia
  • 1 familieticket (4 pers.) van de Orchideeën Hoeve
  • 1 familieticket (4 pers.) van Avonturenpark Hellendoorn

We maken de 5 winnaars op 6 april bekend.

Veel succes en plezier met online speuren!