Sinds een tijdje is Djambo overgenomen door Ballorig. Djambo was een zelfstandig indoor speelparadijs met een eigen thema en stijl, en nu is het onderdeel van een keten. Wat doet dit met de beleving? Wij gingen op onderzoek uit. 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Indoor speelparadijs Ballorig Wijhe
Meer weten

Indoor speelparadijs Ballorig Wijhe

Handelsweg 10, Wijhe

Welkom bij Ballorig in Wijhe! Bij Ballorig Wijhe zijn er heel veel leuke dingen te doen. Je kunt er ... bekijk

 
Indoor speelparadijs Ballorig Zwolle
Meer weten

Indoor speelparadijs Ballorig Zwolle

Ossenkamp 6, Zwolle

Kom spelen, rennen, klimmen en klauteren bij Ballorig Zwolle Goed of slecht weer, in de Ballorig ind... bekijk

 

Van de buitenkant is het nog allemaal hetzelfde, de kinderen roepen nog vrolijk "jeee we gaan naar Djambo!!" Djambo was meer dan 10 jaar geleden het eerste indoor speelparadijs in Zwolle. En wat voor één: in een heus djungle thema met Timba de mascotte, een eigen liedje, en een schatkamer! Aan de zitgelegenheden en horeca was veel aandacht besteed en de acoustiek was optimaal voor een speelparadijs. Dus de grote vraag: wat is daar nu nog van over nu dit speelparadijs Ballorig mag heten?

Welkom in de Djungle!

Binnengekomen halen we opgelucht adem: al het leuke van Djambo is er allemaal nog! We zien de grote Giraffe meteen al staan en de kinderen rennen meteen (nadat ze netjes hun schoenen uitgedaan hebben) naar de safari auto om daarna in het speelgedeeltje te verdwijnen. Ballen schieten, van de glijbanen af en heerlijk klimmen. Welkom in de djungle van (nu) Ballorig!

Wij nemen plaats in een van de rondingen en halen een lekkere kop koffie, bestellen poffertjes en nemen ranje mee voor de kids. De horeca is nog steeds top. 

Djambo is nu Ballorig maar Ballorig Zwolle is ook gewoon Djambo. Gelukkig maar. Want Djambo was top en Ballorig Zwolle is dat ook! Net als Ballorig Wijhe, heeft het echt een eigen karakter, tot aan de toiletten toe. Dat hebben ze goed gedaan! 

Wat ons betreft kun je dus met een gerust hart naar Ballorig Zwolle voor een heerlijk djungle avontuur met de kids!

Log In