De leukste Sinterklaaskadootjes

Sinterklaas is weer druk met zijn inkopen, en is blij met de steun van alle hulpsinterklazen. Die zijn er ook maar mooi druk mee ;-). En wij zijn er om al die hulpsinterklazen weer een handje te helpen. Met een handige tiplijst!

Lekker gebak of taartjes tijdens pakjesavond

Geef het toe, nu de pepernoten al in september in de winkels liggen, wil je ook wel wat anders eten op pakjesavond...een lekkere taart kan dan een ideetje zijn. GefeliciTaart heeft bijvoorbeeld een ruim assortiment, zoals, taarten,  vlaaien, petitfours, en cupcakes. Je kunt ze ook helemaal als surprise versieren! of bekijk hier het assortiment van de HEMA:

 

Kadootjes voor in de schoen of zak van Sinterklaas :)

We hebben leuke tips voor je verzameld:

Knuffels & poppen

Knuffels en kinderen gaan heel goed samen en knuffels zijn er in allerlei soorten en maten. Vooral de beestjes met grote glinsterogen van Ty Beanie Boo of Lumo zijn populair. De knuffels van FurReal die geluid kunnen maken of kunnen bewegen zijn ook erg leuk. 

Voor veel meisjes is het spelen met poppen echt geweldig. Als ze klein zijn vinden ze een echte pop van bijvoorbeeld Baby Born of Annabel helemaal super. Ook het spelen met een echt (houten) poppenhuis is nog populair. Zijn de meiden wat ouder dan hebben ze meer interesse in Barbies of de razendpopulaire LOL Surprise. 

Is je kind dol op rollenspellen en speelt hij of zij je graag na, dan is spelen in een marktkraam, winkeltje, keukentje of in een garage met een werkbank. te gek. En het leuke is dat dit speelgoed heel goed aan te vullen is met allerlei accessoires.

Baby & Kleuter

Al jaren zijn de boeken en het speelgoed van Woezel & Pip razend populair onder de zeer jonge kinderen. Het zijn natuurlijk ook schattige hondjes. Vooral de (pratende en lopende) knuffels van de hondjes en poes zijn erg geweldig.  Er zijn ook genoeg leuke spelletjes voor jonge kids. 

Veel kleuters vinden het speelgoed van Fisher Prices erg leuk,  zoals het assortiment van Little People. Kleuters kunnen hier eindeloos mee spelen. Maar ook speelgoed van Duplo zorgt voor veel speelplezier.

Speelfiguren & constructiespeelgoed

Bij speelfiguren kun je denken aan actiehelden zoals Nerf Avengers, Hot Wheels, Bakugan, Pokémon enDisney en voor de kleintjes actiehelden als Paw Patrol en Super Wings.  Maar voor jongens én meisjes zijn de speelfiguren van Playmobil ook fantastisch. En Playmobil heeft een zeer ruim assortiment. Er zijn zelfs speciale series zoals Family Fun, PrincessCity Action en Spirit.

Bij constructiespeelgoed moet je denken aan LEGO. Er zijn ook vele soorten series, zoals LEGO City LEGO NInjago, LEGO Friends en LEGO Technic, maar er zijn ook speciale series zoals Star Wars en Harry Potter. En hoe leuk is het om samen met LEGO te bouwen? Behalve LEGO is er nog meer constructiespeelgoed zoals Geomag en K'nex.

Gezelschapsspellen

Ook zo dol op spelletjes en met het hele gezin een leuk en spannend gezelschapspel spelen? Behalve dat spelletjes leuk zijn, zijn ze ook heel leerzaam.

Kleine kinderen vinden spelletjes als Knibbel Knabbel Knuisje, Bunny Hop, Poepie Knor leuk. Vinden ze dit niet meer zo uitdagend genoeg, dan zijn de spelletjes als Stratego, Risk en Monopoly in de junior variant erg leuk. En helemaal hip zijn de Monopoly speciale en electronische edities. 

Wel spelletjes doen, maar geen bordspellen die lang duren, bekijk dan het ruime aanbod van 999 Games. Zij bieden heel veel leuke spelletjes aan zoals    Saboteur, Set, Beverbende, Weerwolven  en Keer op Keer, maar ze hebben ook klassiekers als Catan en 30 Seconds. Andere gezelschappen die erg geliefd zijn; Cluedo, Levensweg, Keezenspel, Party & Co, Ticket to ride, kaartspel Uno en dobbelspel QwixxEn zoek je een heel toepasselijk spel in deze tijd speel dan het kaartspel Virus.

Entertainment & games

Of we het nu leuk vinden of niet maar kinderen worden  helemaal blij van games, maar ook diverse entertainment spullen. Je hebt natuurlijk het spelapparatuur van Nintendo Switch, Playstation en Xbox met allerlei accessoires zoals de Ring, opbergcases, headsets en controllers en bij zo'n spelcomputer mag het mega aanbod in games niet ontbreken. Een echte gamer heeft  gaming stoel, gaming toestenbord en muis op z'n verlanglijstje staan.

Vind je games minder leuk en wil je ander entertainment speelgoed stimuleren, dan kun je denken aan diverse instax camera's,  (draadloze) koptelefoons en speakers van JBL in de meest hippe designs en kleuren. Wil je toch liever iets anders kopen dan kun je je kind vast ook blij maken met  kinderboeken. Er is zoveel keuze, er is vast wel een leuk boek wat bij jouw kind past, zoals het nieuwste boek van J.K Rowling, De Ickabog.

Creatief & educatief

Kinderen willen ook graag zelf mooie dingen maken en knutselen er vaak op los. Lekker creatief bezig zijn met klei van Play Doh of Xoomy of gewoon met allerlei kleurpotloden en (Stabilo) stiften tijdens het tekenen en kleuren in een kleurboek.

Zoek je meer iets educatief voor je kind, dan zit je bij Vtech met Kidizoom assortiment goed. Ook het educatieve speelgoed van Science4you spreken veel kids aan. Leuk thuis allerlei proefjes doen. En vergeet niet het mooie speelgoed van Tiptoi.

Sport & Fun

Heb je een sportief kind dat graag sport en of veel buiten speelt?  Ook voor deze kinderen hebben we leuke kado ideeën, denk aan een mooi sport outfit voor bijvoorbeeld, hockey, voetbal, paardrijden of tennis. Ook de fitbit en smartwatch horloges zijn geliefd bij kinderen.

Er is ook een sportief & fun assortiment, denk bijv aan skate- en pennyboards, (micro) steps voor jongens en meisjes en stuntsteps, maar ook artikelen van Nerf, zoals de Fortnite, Disrupter en Ultra One.

 

 

Hopelijk hebben alle drukke hulpsinterklazen wat aan deze tips; veel succes!