Hoe leuk is dit voor je kind: een dag- of zomerkamp

Nog even en dan is het eindelijk zomervakantie! Wat gaan we doen? Gaan we op vakantie en zo ja waar gaan we naar toe? Is het wel verstandig om te vliegen of toch maar lekker in Nederland blijven? En hoe komen we 6 weken vakantie door?  Voor veel ouders is zes weken zomervakantie een uitdaging qua opvang en vaak slaat de verveling bij kids ook toe. Een vakantie- of dagkamp kan een geweldige oplossing bieden en het is voor iedereen win-win. De kampen worden elk jaar stees populairder en het aanbod blijft ook maar groeien.  Ook in de regio zijn er te gekke kampen.  Maar wees er snel bij, want er zit al heel veel vol! 

Voetbal dagkamp van Skills in Zwolle

Voetbaldagen Skills

Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI. Voor het zevende jaar de bekendste voetbaldagen van de zomervakantie. Iedere editie staat garant voor kwaliteit en plezier, en ook dit jaar maken ze er weer een groot voetbalfeest van! De Zwolse Voetbaldagen is voor iedere voetballer vanaf 6 jaar een leuk start van de vakantie. De Zwolse Voetbaldagen 2021 vinden plaats op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 juli 2021.

Voetbaldagen Dalfsen

Naast de bekende Zwolse Voetbaldagen organiseren ze dit jaar  in week 32  ook Voetbaldagen in Dalfsen. Leerzame trainingen, uitdagende voetbalonderdelen, iedere dag een uitgebreide lunch een tenue met jouw eigen naam en natuurlijk een gaaf aandenken!  De Voetbaldagen Dalfsen  vinden plaats  maandag 9 t/m woensdag 11 augustus.

Summercamp extreme sports 3daagse

summercamp Zwolle

Nieuw in Zwolle; de Summercamp extreme sports 3daagse. Is je kind dol op allerlei niet alledaagse sporten, dan is deze summercamp echt geweldig. De summercamp is initiatief van  Snowsports Zwolle, Boulderhal Roest, Krazy Kangaroo, Skatepark Zwolle en Thor.

Samen met leeftijdsgenoten ( 8 t/m 14 jaar) gaat je kind  onder professionele begeleiding uitdagende sporten beoefenen. Zo gaan ze skiën, klimmen (boulderen), skaten, trampoline springen, snowboarden en een survival/obstaclerun afleggen. Het wordt een sportieve en uitdagende driedaagse die je kind niet snel gaat vergeten. De summercamp wordt 3 keer georganiseerd; in week 30,31 en 32.

zomerkampen Xapp

Een week lang musical, film of zang met Xapp zomerkamp

Wat doe jij deze zomer? Speel je in een musical, film of duik jij de geluidstudio in? Wat je ook wilt, er is een week die perfect bij jou past. Samen met leeftijdsgenoten reis je af naar ons prachtige kampterrein in Heino ( Summercamp / GoChallenge). Daar krijg je les, repeteer je, kan je zwemmen, lasergamen, broodjes bakken, het hoogteparcours op en sluit je de week af met jullie eigen show of film.

Dinokamp

dinoland zomerkamp

Ben jij gek op dinosaurussen en lijkt het je leuk om dit jaar op zomerkamp te gaan? Dan is het dino zomerkamp iets voor jou! Samen met leeftijdsgenootjes houd je je 6 dagen lang bezig met dinosaurussen. Je leert over ze, doet leuke activiteiten en gaat zelfs twee keer naar Dinoland Zwolle toe Het zomerkamp wordt gehouden van zondag 25 juli tot en met vrijdag 30 juli en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.  Er staat een hele leuke en afwisselende week op het programma. Zo gaan we onder andere:

  • Twee keer naar Dinoland Zwolle, maar ook Attractiepark Slagharen.
  • Diverse activiteiten die met dino’s te maken hebben.
  • Rond het kampvuur zitten en stokbrood bakken.
  • Blacklight minigolf spelen.
  • Gave buitenactiviteiten doen zoals het hoogte-­ en laagteparcours, blaaspijp-­ en boogschieten, kanovaren, trapezesprong, maar ook  blacklight minigolf spelen.
  • Zelf pizza’s bakken en barbecueën
  • Zwemmen in het zwembad en naar het recreatiemeer met strand.
  • Meerdere avonden naar onze eigen disco op het zomerkamp terrein en Films kijken in de bioscoop.

 

24 uur Skills voetbaldagen in Zwolle

24 uur voetbalkamp Skills

De Zwolse Voetbaldagen zijn al jaren een begrip in Zwolle, maar Skills heeft nu iets nieuws; de 24 uur Skills voetbaldagen.  Een nieuw laagdrempelig voetbalkamp van 24 uur vol met voetbal! In Windeslheim, net buiten Zwolle ga jij 24 uur van 12 juli t/m 13 juli compleet verzorgd voetballen, inclusief overnachting! 

Summercamp Heino

summercamp heino

Op zoek naar een leuke kinder- of jeugdvakantie in 2021 in Nederland? Dan zijn de Summercamp Heino zomerkampen wellicht iets voor jou! Een kamp vol activiteiten, avontuur, gezelligheid en chillen met heel veel nieuwe vet eerst 3 verschillende leeftijdsgroepen :Kids Kamp: 6 – 10 jaar, Junior Kamp: 10 – 12 jaar en Jeugd Kamp: 12 – 15 jaar.

Net als voorgaande jaren staat er een afwisselende week op het programma. Afhankelijk van de leeftijdsgroep gaan we bijvoorbeeld het volgende doen:

  • Rond het kampvuur zitten en stokbrood bakken.
  • Blacklight minigolf spelen.
  • Diverse outdooractiviteiten doen zoals het hoogte-­ en laagteparcours, blaaspijp-­ en boogschieten, kanovaren, trapezesprong , maar ook zwemmen 
  • Meerdere avonden naar de disco op ons eigen terrein of films kijken in de bioscoop
  • Zelf pizza’s bakken en barbequeën
  • Naar Attractiepark Slagharen

Kortom, er is ontzettend veel te doen en te beleven op Summercamp Heino.

Dagkamp PEC Zwolle

PEC Zwolle voetbalkamp

Lijkt het jou leuk om 3 dagen te voetballen en te schitteren in een vernieuwd PEC Zwolle Voetbalkampen tenue? In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar vernieuwde PEC Zwolle Voetbalkampen georganiseerd! Er zijn in de periode van 12 juli t/m 20 augustus verschillende voetbalkampen zoals meidenvoetbalkamp en keeperskampen op verschillende locaties. 

Kunst dagkamp 

xs academie junior dagkamp zwolle

Wellicht ken je XS Kunstacademie in Zwolle al.  Ze bieden deze zomer ook een dagkamp aan op woesdag 18 augustus.De dag is van 9.30 tot 17.00 uur .  De kinderen starten de dag met een bezoek aan Museum de Fundatie en gaan daarna zelf aan de slag en sluiten de dag af met een mini expo.

Deze academie is tot stand gekomen i.s.m. Museum de Fundatie en Go-Kids regio Zwolle De XS Kunstacademie junior is de academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. 

Telekids Musicalschool summerschool workshops

summerschool telekids musicalschool

Deze zomer organiseert Telekids Musicalschool superleuke Summerschool workshops voor al hun leerlingen en iedereen daarbuiten!

Drie dagen lang volgen de kinderen een programma van creatieve workshops en werken zij aan een gezamenlijke eindpresentatie. De workshops staan onder leiding van professionele docenten en vinden plaats in Kosmonaut Studio's in Amerfsfoort. Naast lekker veel dansen, zingen en acteren gaan de kids aan de slag met:

  • zelf het decor te maken voor de musical
  • veel leuke spelletjes o.a. een speurtocht
  • en natuurlijk lekker eten!
  • knutselen, tekenen, chill sessies en meer

Wanneer:

  • Week 1 ma 26 juli t/m wo 28 juli
  • Week 2 ma 2 aug t/m wo 4 aug
  • Week 3 ma 9 aug t/m wo 11 aug
  • Week 4 ma 16 aug t/m wo 18 aug

Zomerkampen van NJN en JNM in de natuur

NJN zomerkamp

Is je kind dol op de natuur en wil hij/zij van alles buiten ontdekken en is hij/zij graag zo veel mogelijk buiten, dan is een zomerkamp in de natuur ideaal. Zowel NJN als JNM bieden in heel Nederland allerlei zomerkampen aan voor kids vanaf 11 jaar. 

Meer info over NJN=>

Meer info over JNM =>